Ābolu putas

« previous entry | next entry »
Sep. 4., 2009 | 10:44 am
posted by: esinja in pajautaa

Vakar spiedu ābolu sulu un pēc tās nokāšanas palika pāri putas. Nu kaut kas ļoti līdzīgs biezenim. Tagad domāju, kur šamās varētu izmantot, lai pagatavotu kko garšīgu. Hmmm, varbūt kādas idejas?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

oblica

from: [info]oblica
date: Sep. 4., 2009 - 02:28 pm
#

ar mannu un cukuru. Kad nedaudz atdziest, jāputo - ilgi un ar koka karoti. :) Var arī ar putojamo uzparikti, tad ir ātrāk. Karoč tik ilgi, kamēr paliek balts (salīdzinot ar krāsu pirms putošanas) un tāds emmm... čagans? Nezinu, kā noraksturot.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]esinja
date: Sep. 4., 2009 - 02:34 pm
#

Sapratu, ko domā! :)
Teku taisīt! Es jau izdomāju, ka pusi laidīšu ābolu uzpūtenī un otru pusi ābolu pankūkās! :D

Atbildēt | Iepriekšējais