Ābolu putas

« previous entry | next entry »
Sep. 4., 2009 | 10:44 am
posted by: esinja in pajautaa

Vakar spiedu ābolu sulu un pēc tās nokāšanas palika pāri putas. Nu kaut kas ļoti līdzīgs biezenim. Tagad domāju, kur šamās varētu izmantot, lai pagatavotu kko garšīgu. Hmmm, varbūt kādas idejas?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

Antuanete

from: [info]antuanete
date: Sep. 4., 2009 - 11:50 am
#

Es jau uzreiz varu minēt galveno kļūdu, ko var pieļaut tehnoloģiskajā procesā - jāputo ir pietiekami atdzesēta masa! Līdz šim man tā arī nav izdevies iegūt tādu uzpūteni kā vecmāmiņa taisīja.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]esinja
date: Sep. 4., 2009 - 12:05 pm
#

Mana mamma puto tad, kad tas ir izņemts no ledusskapja un principā ir ļoti stingra un viendabīga masa un tad jā, ir baigi garšīgi.

Atbildēt | Iepriekšējais


tjigra

from: [info]tjigra
date: Sep. 4., 2009 - 01:05 pm
#

hmm, es putoju siltu, tikai pirms putošanas vēl nedaudz pieberot cukuru, labāk puto.

Atbildēt | Iepriekšējais