pajautaa

« previous entry | next entry »
Aug. 22., 2009 | 12:11 pm
posted by: polkovnik in pajautaa

kā vislabāk ar minimāliem līdzekļiem pagatavot karpu? uz pannas? cepeškrāsnī?
un vēl jautājums par karpas galvu. mums ir liela tā karpa, līdz ar to liela galva. vai var to izvārīt buljonā?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

from: [info]esinja
date: Aug. 22., 2009 - 12:56 pm
#

iztīri, sasmērē ar krejumu, majonēzi, pipariem, sāli, garšvielas kādas patīk un cepeškrāsnī iekšā.
Lielā asaka un galva ir perfekta buljonam :)

Atbildēt | Diskusija


******* *******

from: [info]polkovnik
date: Aug. 22., 2009 - 01:02 pm
#

paldies. nevarējām izšķirties starp pannu un cepeškrāsni :) bet tā lielā asaka - vai viņa jāņem ārā jau pie iekšu tīrīšanas?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]esinja
date: Aug. 22., 2009 - 01:05 pm
#

ja tu māki smuki izgriezt ko tās zivs, tad jā :) bet tur vajag baigi asu nazi un meistarību :) te tev kāds rūdīts makšķernieks labāk mācēs pastāstīt :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Alise

from: [info]lelle666
date: Aug. 22., 2009 - 12:56 pm
#

cepeškrāsnī. ietīt folijā ar garšvielām, krējumu, majonēzi.
un no zivju galvām sanāk visgaršīgākā zivju zupa!

Atbildēt | Diskusija


******* *******

from: [info]polkovnik
date: Aug. 22., 2009 - 01:03 pm
#

paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]
date: Aug. 22., 2009 - 01:37 pm
#

No karpas galvas vajag žaunas izraut (ja nav spēks tad izgriest), savādāk nekas tur nesanāks.

Atbildēt | Diskusija


******* *******

from: [info]polkovnik
date: Aug. 22., 2009 - 01:41 pm
#

žaunas kaut kā kaitē, padara buljonu rūgtu, negaršīgu?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]
date: Aug. 22., 2009 - 01:52 pm
#

Rūgtu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


******* *******

from: [info]polkovnik
date: Aug. 22., 2009 - 02:04 pm
#

skaidriņi. žaunas, značit, izrausim.

Atbildēt | Iepriekšējais