Jātaisa un jāeksperimentē, bet galvenais nepārcensties ar garšvielām un krējumu.
Pēdējoreiz taisīju 7dien, tad šitā: sagriež gailenes (citas sēnes nav sēnes) palielos gabalos, sāk apcept, pieliek smalki sagrieztu sīpolu, uzliek pannai vāku, lai sutinās kādu laiku. Vāku ņēmu nost, kad likās, ka smaržo pareizi. Kādu laiku tad pažāvē nu pacep ar vāku vaļā, tad pieliku karoti miltus, apmaisīju, pacepināju vēl un tad jau kārta krējumam un sālij. Man patīk ar ļoti daudz krējumu un tas viss lai beigās ir vairāk kā maizei piekožams ne uz kartupeļiem lejams.
Ja grib tiktiešām uz kartupeļiem lejamu, tad mazāk tur uz uguns pēc vāka noņemšanas.
Esmu vairāk nekā pārliecināts, ka ar bērzlapēm utml m*sliem nekas garšīgs nav iespējams. Tikai gailenes un var pa kādai apšu vai bŗza bekai (jaunai).
from:
savaadaisu
date: Jul. 14., 2009 - 03:09 pm
#
Pēdējoreiz taisīju 7dien, tad šitā:
sagriež gailenes (citas sēnes nav sēnes) palielos gabalos, sāk apcept, pieliek smalki sagrieztu sīpolu, uzliek pannai vāku, lai sutinās kādu laiku. Vāku ņēmu nost, kad likās, ka smaržo pareizi. Kādu laiku tad pažāvē nu pacep ar vāku vaļā, tad pieliku karoti miltus, apmaisīju, pacepināju vēl un tad jau kārta krējumam un sālij. Man patīk ar ļoti daudz krējumu un tas viss lai beigās ir vairāk kā maizei piekožams ne uz kartupeļiem lejams.
Ja grib tiktiešām uz kartupeļiem lejamu, tad mazāk tur uz uguns pēc vāka noņemšanas.
Esmu vairāk nekā pārliecināts, ka ar bērzlapēm utml m*sliem nekas garšīgs nav iespējams. Tikai gailenes un var pa kādai apšu vai bŗza bekai (jaunai).
Atbildēt | Diskusija
from:
lordramex
date: Jul. 14., 2009 - 03:15 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
savaadaisu
date: Jul. 15., 2009 - 11:44 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
saikne_neochin
date: Jul. 14., 2009 - 03:25 pm
#
man jau atkaliņās šķiet, ka no tādiem frišiem poķīšem kā reizi ir labākā mērce!
Atbildēt | Iepriekšējais