Latvijas gāze

« previous entry | next entry »
Jul. 5., 2009 | 12:48 pm
posted by: marga in pajautaa

Situācija šāda: iepriekšējie dzīvokļa iemītnieki atstājuši pieklājīgu parādu par pieklājīgu laikaposmu. Taču arī es ievācoties vēl neesmu samaksājusi, ir zināms tikai skaitītāja rādījums ievācoties un ir īres līgums. Jautājums tāds-vai LG nems vērā manu uz lapinas uzskribelēto skaitītāja rādījumu un īres līgumu, lai nebūtu jāmaxā par iepriekšējiem dz.iemītniekiem?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Jul. 5., 2009 - 03:28 pm
#

ja tu esi īrnieks, tad tā ir diemžēl teorētiski dzīvokļa saimnieka, bet tehniski tava problēma -- proti, ja saimniekam pofig, ka tur atslēdz gāzi un viņš nemaksā/nesadzen no iepriekšējiem īrniekiem, tad LG gāzi atslēgs, ja vien kāds (acīmredzot tad tu) nesamaksās.

ja tu esi dzīvokļa īpašnieks jauns, tad nekādu problēmu -- aizej uz LG, ka gribi gāzi, viņi atnāks pierakstīs visu (rādītājus un iekārtas, kas tev ir -- to starp citu viņi tev jautās, ja tev bez plīts tur vēl kāds boileris vēl kas) un noslēgs ar tevi jaunu līgumu). Šai gadījumā LG protams VAR mēģināt no tevis piedzīt iepriekšējā īpašnieka parādus, bet viņiem nav nekādu tiesību to darīt, nedz arī atteikt ar tevi noslēgt līgumu, jo viņu parādnieks ir viņu problēma.

Jārēķinās, ka LG kantorī sēž padomjlaiku dāmītes ar nagluju padomjlaika attieksmi. Esi brīdināta.

Atbildēt