« previous entry | next entry »
Jul. 3., 2009 | 02:56 pm
posted by: aliya in pajautaa
Sveiki!
Varbūt kādam ir recepte, kā pagatavot auksto tomātu - siera zupu? [visideālāk, ja kāds ir ēdis viņu iekš "Gaiss tīrs, sievasmāte laukos" un var izstāstīt sastāvdaļas, jo es visas izzīlēt nevarēju.]
Izmeklējos dažādās interneta vietnēs, bet nav gluži tas.
Pāldies!
Varbūt kādam ir recepte, kā pagatavot auksto tomātu - siera zupu? [visideālāk, ja kāds ir ēdis viņu iekš "Gaiss tīrs, sievasmāte laukos" un var izstāstīt sastāvdaļas, jo es visas izzīlēt nevarēju.]
Izmeklējos dažādās interneta vietnēs, bet nav gluži tas.
Pāldies!
from: sita
date: Jul. 3., 2009 - 03:07 pm
#
Atbildēt
from: spuldziite
date: Jul. 3., 2009 - 03:22 pm
#
4 pers. nejm 2-3 (vai pat 4) kg galjigu, nogatavojushos tomatu.
slinkji seit njem tomatus no bundzam.
istos tomatus nomizo (aplej ar vedroshu udeni un njem tas adas nost), izgriez zaljo vidinju.
saliek katla, pielej uz katru kg tomatu pus glazi udens (100ml), sali, ppiparus, garshvielas pec velmes (chili un karrijs kam asakam utt.)
ljauj zem vaka varitie sun burbuljoties.
panna apbrunina sipolonjus ar saspiestam kjiplokdiavinjam.
tomatus, kad tie savarijushies, sablendere kopa, pieber sipolinjus un
ierive parmezana sieru
(vai njem veco labo sieru dzintars un ljauj tam kust katla)
ta ka mana gjimene parasti ir ljoti nepacietigi, mes edam karstu. bet pec tam iestukejam leduskapi un nakamaja diena edam aukstu.
pasniedz ar zaljumiem. daaaaudz zaljumiem!
Atbildēt | Diskusija
from: aliya
date: Jul. 3., 2009 - 03:29 pm
#
bet nav gluži tas ko meklēju, jo Tā zupa noteikti nav vārīta.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: spuldziite
date: Jul. 3., 2009 - 03:30 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: deija
date: Jul. 4., 2009 - 02:29 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais