pajautaa

« previous entry | next entry »
Jul. 3., 2009 | 02:56 pm
posted by: aliya in pajautaa

Sveiki!

Varbūt kādam ir recepte, kā pagatavot auksto tomātu - siera zupu? [visideālāk, ja kāds ir ēdis viņu iekš "Gaiss tīrs, sievasmāte laukos" un var izstāstīt sastāvdaļas, jo es visas izzīlēt nevarēju.]
Izmeklējos dažādās interneta vietnēs, bet nav gluži tas.

Pāldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

from: [info]sita
date: Jul. 3., 2009 - 03:07 pm
#

Vā, es arī gribu! Gaidām, gaidām!

Atbildēt


from: [info]spuldziite
date: Jul. 3., 2009 - 03:22 pm
#

vienvardsakot, tiasa tapt ka parasto tomatu zupu ar sieru un atdzese! :D
4 pers. nejm 2-3 (vai pat 4) kg galjigu, nogatavojushos tomatu.
slinkji seit njem tomatus no bundzam.

istos tomatus nomizo (aplej ar vedroshu udeni un njem tas adas nost), izgriez zaljo vidinju.

saliek katla, pielej uz katru kg tomatu pus glazi udens (100ml), sali, ppiparus, garshvielas pec velmes (chili un karrijs kam asakam utt.)
ljauj zem vaka varitie sun burbuljoties.

panna apbrunina sipolonjus ar saspiestam kjiplokdiavinjam.

tomatus, kad tie savarijushies, sablendere kopa, pieber sipolinjus un
ierive parmezana sieru
(vai njem veco labo sieru dzintars un ljauj tam kust katla)


ta ka mana gjimene parasti ir ljoti nepacietigi, mes edam karstu. bet pec tam iestukejam leduskapi un nakamaja diena edam aukstu.

pasniedz ar zaljumiem. daaaaudz zaljumiem!

Atbildēt | Diskusija


aliya

from: [info]aliya
date: Jul. 3., 2009 - 03:29 pm
#

šis izklausās labi, būs jāpamēģina.
bet nav gluži tas ko meklēju, jo Tā zupa noteikti nav vārīta.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]spuldziite
date: Jul. 3., 2009 - 03:30 pm
#

tad tomati ir vienkarshi sablendereti un ar smalki sariveto sieru.

Atbildēt | Iepriekšējais


deija

from: [info]deija
date: Jul. 4., 2009 - 02:29 am
#

pameegjini veel pajautaat www.sap.lv sadaljaa virtuve vai kjeekjis kaa nu tur bija.

Atbildēt | Iepriekšējais