Jul. 3., 2009 | 03:22 pm
No:: spuldziite

vienvardsakot, tiasa tapt ka parasto tomatu zupu ar sieru un atdzese! :D
4 pers. nejm 2-3 (vai pat 4) kg galjigu, nogatavojushos tomatu.
slinkji seit njem tomatus no bundzam.

istos tomatus nomizo (aplej ar vedroshu udeni un njem tas adas nost), izgriez zaljo vidinju.

saliek katla, pielej uz katru kg tomatu pus glazi udens (100ml), sali, ppiparus, garshvielas pec velmes (chili un karrijs kam asakam utt.)
ljauj zem vaka varitie sun burbuljoties.

panna apbrunina sipolonjus ar saspiestam kjiplokdiavinjam.

tomatus, kad tie savarijushies, sablendere kopa, pieber sipolinjus un
ierive parmezana sieru
(vai njem veco labo sieru dzintars un ljauj tam kust katla)


ta ka mana gjimene parasti ir ljoti nepacietigi, mes edam karstu. bet pec tam iestukejam leduskapi un nakamaja diena edam aukstu.

pasniedz ar zaljumiem. daaaaudz zaljumiem!

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: