pajautaa

Viena diena Nykoping'ā

« previous entry | next entry »
Jun. 17., 2009 | 12:35 pm
posted by: daysleeper in pajautaa

Pēc nedēļas viena diena jāvelta Nykopingai Zviedrijā - attiecīgi jautājums, kur ir tie punkti, kur vajadzētu aizdoties un ko redzēt? Vienreiz tur esmu jau bijis, nav pavisam pirmā reize, tomēr varbūt ir kādi ieteikumi, kur labāk aizdoties, ko redzēt, kur paēst uttml? izskatīju nedaudzo pieejamo informāciju tūrisma mājas lapā, tomēr personīgā pieredze ir un paliek personīgā pieredze :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {2}

from: [info]mfzmfzmfz
date: Jun. 17., 2009 - 10:13 pm
#

Tieši pirms pāris nedēļām biju.
Iesaku lidostā pie informācijas/uzziņas letes paņemt karti, ka arī paprasīt, lai atzīmē tās vietas, pēc viņu domām, kuras vērts atzīmēm.

Personīgi, pabiju kaut kādā pilī (labi, grūti nosaukt, bet nu kaut kas bija saglabājies, vismaz pagalms bija iespaidīgi liels), tad līdz ostai aizgājām (paveicās ar foršo laiku), tad vēl apskatījām pa ceļām visādus pieminekļus, ka arī pa apģērba veikaliem pastaigāju (starp citu, patika t-kreklu izvēle, un galvenais, tik kreatīvi dizaini). Protams, apkartne, tas ir daba tur tīri jauka, ka pat neko negribās īpaši apskatīties, vienkārši staigāties pa pilsētu, man vismaz patika.

Vispār, intereses pēc varētu ieteikt pastaigāties līdz Nykopingai ar kājām. Tikai ja patiešām izdoma, tad turies visu laiku šosejai, jo var ieiet kapos netīsām nogriežoties.

Bet vispār, par ēšanu ir tā, ka baisi dārgi sanāk, personīgi, iegāju mcdonaldā, tur tīri lēti. Bet ja neesi macdonalda cienītājs, tad 100 kronas būtu normāla ēdienreize, droši labojiet, ja kļūdos, vienkārši cik nu es redzēju stendos tos kompleksās pusdienas komplektus.

Atbildēt | Diskusija


Edgars

from: [info]daysleeper
date: Jun. 17., 2009 - 11:32 pm
#

super, paldies ar info - redz, ka tavs arī cibā :)
Nykopingā vienreiz jau pabiju un to "pili" arī redzēju :) tagad domāju, kas vēl tāds ko apmeklēt. Citiem varu ieteikt piestāt pie alus darītavas, tur tik dikten labi smaržo iesals un apiņi. Noteikti labāk par Beck Brēmenē :)

Atbildēt | Iepriekšējais