pajautaa

ceļojuma / veselības apdrošināšana

« previous entry | next entry »
Jun. 2., 2009 | 06:48 pm
posted by: arc in pajautaa

ko pieredzējuši ceļotāji, kuriem ir iznācis saskarties ar apdrošināšanas gadījuma iestāšanos, ieteiktu kā normālu ceļojuma apdrošināšanu:
-) 1 nedēļai Eiropā (Portugālē)
-) ilgākam laikam Kanāda + ASV + dažādas civilizētības pakāpes Latīņamerika

mani pamatā interesē negaidīti saslimšanas gadījumi un ārsta izmaksu segšana (repatriēšana/transportēšana līdz normālai slimnīcai vajadzības gadījumā - tfu - tfu - tfu - arī noderētu). paaugstināta riska sporta nodarbības nav plānotas. ja ieplānosies, tad uz to brīdi piedrošināsies klāt kaut vai World Nomados, kas sedz visu iespējamo, bet par nepievilcīgu summu.

Baltu nepiedāvāt, uz to polisi man Argentīnā nicīgi paskatījās, izsniedza čeku un teica, lai ņemos pats. mani interesē variants, ka pakalpojuma sniedzējs savus rēķinus ar apdrošināšanas sabiedrību pa tiešo kārto, bez manas finansiālās iesaistes.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

pata

from: [info]pata
date: Jun. 2., 2009 - 07:44 pm
#

grūti pateikt, cik tas ir atkarīgs no polises, cik - no valsts! man, uzrādot ERGO Nīderlandē, slimnīcā naudu neprasīja un arī nekādus čekus uz rokas neizsniedza. toties pēc 3 mēnešiem sāka sūtīt rēķinus par neatliekamās palīdzības sniegšanu un ārsta konsultāciju uz pārsimts latiem, par vienu procedūru vispār atnāca pēc pusgada. a, ERGO apdrošināšanas gadījums jāpiesaka 30 dienu laikā pēc notikuma. jāatzīst, ka nekādas pretenzijas viņi par manu 3 mēnešu veco rēķinu gan neizteica, bet tas viss bija visnotaļ dīvaini :)

Atbildēt