pajautaa

« previous entry | next entry »
Sep. 20., 2005 | 03:51 pm
posted by: flitta in pajautaa

kādi interesanti pasākumi ir jūsu skolās? vajag idejas... Paldies jau iepriekš!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

masha_nje_vasha

from: [info]masha_nje_vasha
date: Sep. 20., 2005 - 04:16 pm
#

manā bij divus gadus (gan jau ka tradiicija turpinaasies) pirmaa plate - pasaakums kur uzstaajaas skolas grupas(grupaa vismaz viens no daliibniekiem maacaas konkreetajaa skolaa), tad diezgan laba zhuurija veerteeja, balvaa - vienas dziesmas ieraksts studijaa. shis, manupraat, ir labaakais ko skolaa var dariit.

Atbildēt | Diskusija


from: anonīmiķis
date: Sep. 20., 2005 - 05:14 pm
#

bija sponsori?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


masha_nje_vasha

from: [info]masha_nje_vasha
date: Sep. 20., 2005 - 06:14 pm
#

kkas tur bija ar radio swh, kaads dj bija zhuurijaa un taa. domaaju ka sarunaat var, protams, saakumaa paarliecinoties ka ir daudz taadu skoleenu grupu plus diezgan labaa liimenii - veelams noklausiities no saakuma pirms laizh uz skatuves, nu taa, ka tieshaam talantiigi cilveeki. mums atradaas.

Atbildēt | Iepriekšējais


flitta

from: [info]flitta
date: Sep. 20., 2005 - 05:29 pm
#

o, o! Pastāsti par puķubēnu balli! Un kā piedabūt, lai mūsdienu jaunatne uz visiem tiem pasākumiem iet? dīkdienņi mums tur.. riktīgi... :(

Atbildēt | Diskusija


jubilacija

from: [info]jubilacija
date: Sep. 20., 2005 - 05:55 pm
#

Svarīgi, kas organizē pasākumu, ja izdodas iesaistīt kādu no "stilīgi/slaveni/populārajiem", tad jau tā lieta aiziet. Labi, ja iesaistās arī kāds skolotājs, kas skolēniem tiešām patīk - literatūras, mākslas (mums ļoti mīļi bija biologs, fiziķis un zīmētājs, tā kā priekšmetam nav nozīmes). ]
Mēs taisījām arī savas "bufetes" - sameisterojām leti, sanesām labā alkohola tukšās pudeles (skolotāji, staro citi, visu pudeļu saturu pārbaudīja), ko piepildīja ar sulām, limonādēm utt., pašas taisījām uzkodas - galvenais - ievērot vienotu stilu, arī telpu noformējumā.

Pirmie pasākumi bija ne pārāk apmeklēti, bet ar laiku tā kļuva par īstu aizraušanos, un bijām gatavi sēdēt skolā un gudot, un taisīt dekorācijas pat līdz vēlai naktij, ja izdevēs sarunāt ar vadību, ka drīkstam tik ilgi tur būt, un, ja atradām kādu skolotāju, kas bija ar mieru mūs "pieskatīt".

Puķu bērnu ballei (nu nebija īstais hipiju stils, vairāk tāds sajaukums, tomēr atbilstošs laikam) svarīgas divas lietas - tērpi (gan jau vecākienm vēl saglabājušās kremplīna kleitas, krekli ar baisu žabo, kļošenes. Svarīgi, lai tas tiešām izskatītos pēc 60.-70. gadu apģērbiem, nevis mūsdienu variācijas par tēmu) un mūzika (to piemeklēt, domājams, nebūs problēmu). Vairs īsti neatceros, ko darījām tā sauktajā saturīgajā daļā, kas ir pirms dejām, bet laikam jau tur bija kaut kas līdzīgs karaoke dziedāšanai, modesskatei, bija vēl disko deju paraugdemonstrējumi - tādi ekstrēmi stulbi un smieklīgi:)

P.S. pirms tam biju piemirsusi iežurnalēties:)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]lil_shinoda
date: Sep. 20., 2005 - 05:45 pm
#

Grupveida skolas policista ienīšana?! :))

Atbildēt