pajautaa

« previous entry | next entry »
Maijs. 24., 2009 | 02:31 pm
posted by: lavendera in pajautaa

Vai Šarleruā lidostā var gulēt? To neslēdz? Vai varbūt tai pilsētelē ir normāls lēts hostelis, par <10 eiro?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

lavendera

from: [info]lavendera
date: Maijs. 24., 2009 - 04:12 pm
#

Nu, ja es ielidoju 22:30 un nākamais lidojums man ir nākamās dienas vidū, tad apsargātā zona laikam gan atkrīt - saplēsīs manu iečekošanās aplicinājumu un pus diena būs jāpavada tai lidojumu zonā... atpakaļceļā, kur lidojums ir septiņos no rīta, tur gan varētu... tikai vai tur laiž iekšā jebkurā diennakts laikā, tai skaitā pusnaktī?

Es esmu cilvēks, kas būtu pārlaimīgs par hosteli par lētu naudu. Citādi jau nav vērts lidot ar lēto kompāniju, ja jāizgrūž nez cik par viesnīcu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Eva

from: [info]milk
date: Maijs. 24., 2009 - 04:19 pm
#

Nu, es piedziivoju liidziigu probleemu. Es atpakaljceljaa arii TAISIIJOS tur guleet, jo man bija jaaizlido 06:00, taatad jaabuut pirms tam. Sabiedriskais transports, protams, uz Charleroi no Briges nekursee, taa kaa bija doma braukt ieprieksheejaa vakaraa, bet, kad ielidojot, es ieraudziiju TO, es sapratu, ka nav iisti veerts. Meeghinaaju nomainiit airport check in uz online check in, bet diemzheel ryanair man to neljaava dariit (diivaini, es tachu naudu atpakalj neprasiiju!). Sarunaaju ar Briges draugiem, ka mani vienkaarshi no riita aizvediis atpakalj.

Leeto hostelju tur nav, taa kaa Tev neatliek paaraak daudz variantu. Leetaakais hotelis, ko atradu ir 46 eiro, bet tas arii NAV pie lidostas.

Ir taa, ka vinji laikam sleedz pa nakti ciet, bet, ja ierodoties pirms 23:00, tad ljaujot palikt iekshaa. Man taa vismaz atbildeeja uz @, kad es vinjiem jautaaju.

Atbildēt | Iepriekšējais