Maijs. 19., 2009 | 05:44 pm
No:: lotele

man kā reiz nobeidzas 1. kurss šajā fakultātē - tiesa gan LDI institūts. Man, kas no datoriem neko īpaši nesaprot un nekad nebiju programmējusi bija interesanta dzīve. Pirmais semestris - diezgan viegli nokārtoju. Jārēķinās, ka vēlama programmēšanas pieredze, savādāk bez lielas apņēmības pirmo semestri nenokārtot, bet ja interese ir un apņemšanās tad ar mācīšanos ārpus skolas var tos darbus nokārtot, ja apmeklē aktīvi lekcijas un seko līdzi (!!!) tam ko pasniedzēja stāsta eksāmens arī ir īzī.
Tāds diezgan liels pārsteigums lielai daļai bija tas, ka māca Augstāko matemātiku bet pasniedzējs ir vnk dievīgs. Visapmeklētākās lekcijas abos semestros bija tieši matemātikas lekcijas. Jārēķinas pirmajā semestrī ar tādiem nevajadzīgiem priekšmetiem kā civilā aizsardzība un sociālās attīstības modeļiem, kur ir aktīvi jaapmeklē.
vēl šādi tādi viegli nokārtojami priekšmeti pirmajā semestrī, otrajā gan jau mūs sāk ņemt no pakaļgala mācot fiziku un elektroniku kur daudz, jo daudz stundas jāpavada mājās mēģinot iebraukt tādās ķīnas ābeces ka nu tikai. pārējais - arī īzī ja ir apmeklējums attiecīgajās lekcijās un praktiskajās nodarbībās.
rēķinies ka ir obligāts sports. Ja nepiedalies sportā tad ir ārstnieciskā vingrošana kas tas pats sports vien ir tikai fizisko aktivitāšu vietā 2x nedēļā staipīšanās uz paklājiņiem.
Dekanāta tantes super jaukas - vienmēr visu apstāsta ja ir neskaidrības, galvenais tik iet un jautāt.

vispār - ja kkādi konkrētāki jautajumi vari sameklēt mani iekš skype : mazaa_riebiigaa_lote

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: