pajautaa

PC vs Philips GoGear SA6045

« previous entry | next entry »
Maijs. 8., 2009 | 07:44 am
posted by: inese_tk in pajautaa

labrīt
lai gan ar palielu noņemšanos (nelegāls WinXP) esmu tikusi pie Windows Media Player 11, tas tomēr manas problēmas neatrisināja.
sakonektējot ar PC, pleijeris Philips GoGear SA6045 saka, ka viss kārtībā, bet dators viņu neatpazīst, My Computer viņš neuzrādās un atvērt caur WMP (ko varēja iepriekš) arī nevar.
vakar, kad sāku ar to visu noņemties, iespraužot pleijeri kompis piedāvāja vai nu atvērt viņu ar WMP, Winampu vai Real Playeri vai nedarīt neko. tad vienu brīdi bija tā, ka iespraužot vadu parādījās kkāds wizards, kas sāka instelēt manu jauno rīku, atpazina nosaukumu, kko darīja, darīja, tad izmeta, ka ir noticis negaidīts erors un instalācija nav notikusi. kopš tā laika arī PC spītīgi atsakās atzīt, ka viņam ir piekonektēts pleijeris.
vadā un kontaktā vainai nevajadzētu būt, jo, dzīvesbiedra dators viņu atpazīst (tiesa gan arī neuzrādās pie My Computer, bet var kko sadarīt caur WMP). beztam pleijeris lādējas - tātad ar vadu toč viss ok.
varbūt kāds ir kāds labs un noderīgs ieteikums manas šausmīgās problēmas atrisināšanai?
jau iepriekš ļoti pateicos!
jauku dienu!
p.s. es pat sameklēju kkādus mistiskus draiverus, kurus pēc idejas nemaz nevajag - Philips SA60XX Device Manager, bet arī tas neko neuzrāda.
Tags: , ,

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

__________________

from: [info]spiritualized
date: Maijs. 8., 2009 - 09:49 am
#

Tev service pack 3 ir uzlikta uz windowza?
rightclicko uz my computer, tad properties un tur būs norādīts kura SP

Atbildēt | Diskusija


*

from: [info]inese_tk
date: Maijs. 8., 2009 - 04:19 pm
#

nea, man ir sp2

Atbildēt | Iepriekšējais