pajautaa

« previous entry | next entry »
Maijs. 5., 2009 | 10:19 am
posted by: branwen in pajautaa

labdien!
pieredzejusie skritulotaji, kas butu janem vera perkot pirmas skritulslidas? varbut ir kadi parbauditi kvalitativi zimoli/labi veikali? un vel, vai butu kaut ka ipasi jaiespringst par (atkal)macisanos skritulot, kaut kad sen sen ir paris reizes braukts, vai ari tas tapat ka ar velo "neaizmirstas"?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

from: anonīmiķis
date: Maijs. 5., 2009 - 11:31 am
#

Viena ražotāja ietvaros un līdzīgas klases slidās lielāks abec ir labāks par mazāku. Bet starp atšķirīgiem ražotājiem tie ir tikai nosacīti salīdzināmi. Jo īpaši, ja viens ir mersedess, bet otrs - hyundai.

Un diespas ņemt viduvējas slidas ar lielu abec, un atstāt malā labas ar nedaudz zemāku abec. Nepareizāku izvēli izdarīt nav iespējams.

Atbildēt | Diskusija


Branwen

from: [info]branwen
date: Maijs. 5., 2009 - 11:40 am
#

ok, paldies, nemsu vera. kuras vel bez rollerblade butu "labas slidas"? un ja man galvenais nav traukties kosmiska atruma, cik zemu to abec var skatities? ka augsa teikts - min 5? kada ir radikala atskiriba starp abec 3 un 5, piemeram? es to jutisu braucot, vai ari tikai varesu citiem palielities, ka man ir krutas slidas?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Maijs. 5., 2009 - 11:57 am
#

Ko anonīmais rakstīja:

ABEC1 is good for skaters going up to 190kmh (or ~110 mph);
ABEC3 is good for speeds up to 245 kmh (or ~152 mph)

Pēc šāda principa es varu ņemt abec0,3 un man būs labi. :D

man liekas, ka tur varētu būt, ka ritentiņš vieglāk griežas un vieglāk slidot. atceros no bērnības, kad braucām ar tirgū pa 20 lati pirktām slidām, kuras knapi kustēja uz priekšu, bija tik grūti, ka vēlaizvien pēc 10 gadiem neesmu saņēmusies uz skritulenēm uzkāpt.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: anonīmiķis
date: Maijs. 5., 2009 - 12:06 pm
#

Ja nemaldos, abec nozīmē ne vairāk un ne mazāk kā to, cik lielas precizitātes pielaides ir šo gultņu izgatavošanā. Un nesaka neko ne par materiālu kvalitāti/izturību, ne par ražotāja godprātību.

Jādomā, ka katram skaidrs, ka lēts ķīniešu gultnis nebūs mūžīgs pat tad, ja uz tā uzdrukāts liels cipars.

Un dažus mēnešus pabraukts slikts abec7 var kļūt ļurīgāks par labu abec5.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: anonīmiķis
date: Maijs. 5., 2009 - 12:02 pm
#

k2 (mani favorīti), arī salomon

labām slidām diez vai būs ļoti zems abec - visticamākais, ka izvēle starp 5 un 7

bet būšu apnicīgs - šis ir tikai viens no daaaaudziem parametriem, un nebūt ne pats svarīgākais. marketings ir izkāris to priekšplānā, jo ar to ir visvieglāk reklamēties. pat gultņiem bez abec ir arī citas svarīgas lietas - izolācijas veids un pakāpe, ilgumizturība, etc.

Atbildēt | Iepriekšējais