pajautaa

« previous entry | next entry »
Apr. 17., 2009 | 07:48 pm
posted by: samantta in pajautaa

Ceļojošie cibiņi!

Ja es, teiksim šodien skatos lidmašīnas biļetes laika periodam Jūnija sākumā un ir visādi smuki SPECIAL OFFER lidojumam no Londonas uz Skvastu, vai divu nedēļu laikā šie SPECIAL OFERI (nu līdz aprīļa beigām) varētu krasi mainīties? Tomēr mēnesis vēl pa vidu starp lidojumu un bookingu. Gribu zināt vai varu tagad aptuveni saplānot ceļojumu un nebūs tā, ka pēc kādas pusotras nedēļas, kad man būs naudiņa, viss jau būs mainījies? Man līdz šim likās, ka viss krasi mainās, ja līdz lidojumam palikušas pāris/trīs nedēļas, bet gribu zināt drošāk.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

skuka

from: [info]skuka
date: Apr. 17., 2009 - 07:59 pm
#

Mainās arī stundas laikā. Dienas laikā. Special offeri vienmēr ir konkrēts, ierobežots skaits - tā ir normāla cenu un pārdošanas modulēšana. Vienīgi - ja šī mēneša laikā nāk atkal jauna akcija, tad Tu vari dabūt par to pašu cenu vai pat lētāk - nekad neko nevar zināt.
Man ir bijis arī tā, ka kļūdos, ierakstot savu vārdu, un jau pēc minūtes, mēģinot rezervēt vēlreiz, tās cenas jau vairs nav. Tas, ka uz Lisabonu divu nedēļu laikā nomainijās no apmēram 110 uz apmēram 600 - ir normāla lieta. Plānot var tikai to, kas jau rokā.

Atbildēt | Diskusija


samanta

from: [info]samantta
date: Apr. 17., 2009 - 08:03 pm
#

bet tur ir tā, ka divas nedēļas katru dienu ir tie special offeri :(

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


skuka

from: [info]skuka
date: Apr. 17., 2009 - 08:21 pm
#

nu skaidrs, jā, bet - kā te zemāk jau minēja - katrā reisā uz dažām vietām. neviens taču nelidinās visu lidmašīnu ar speciālajiem oferiem. zin kā tas darbojas - pievilina cilvēku ar s.o., viņš nepaspēj nopirkt, bet ir jau tā sadomājies, ka nopērk arī par parasto cenu. vārdu sakot, neko nevar garantēt, bet var arī paveikties. ja neesi baigi piesaistīts pie konkrētiem datumiem, tad var riskēt un gaidīt.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: anonīmiķis
date: Apr. 17., 2009 - 08:39 pm
#

Ja pie spešl ofera nav pierakstīts termiņš, tad tas rīt nez vai pazudīs.

Bet par cenām vispār - imho, tas viss notiek tīri automātiski - katrai cenu kategorijai ir noteikts skaits biļešu. un tad, kad tās ir izpirktas, tad sākas nākamā dārgākā kategorija. Ja tie nav īpaši populāri datumi, uz kuriem tu cierē, tad ir liela iespēja, ka arī pēc nedēļas būs apmēram tāda pati cena. Bet garantijas, protams, nav nekam.

Atbildēt


Liene

from: [info]liene
date: Apr. 17., 2009 - 11:19 pm
#

kaut kādi spešaloferi jau būs visu laiku, tikai izdevīgums atšķirsies.
ja ļoti veicas, vari lidot uz kaut-kurieni par 0.01 naudiņu, ja ne tik ļoti - par 10 naudiņām. a ja pavisam neveicas, tad finalā var sanākt samaksāt pilno summu ar visiem nodokļiem.

Atbildēt