pajautaa

bezvadu internets...

« previous entry | next entry »
Apr. 17., 2009 | 05:28 pm
posted by: kabata in pajautaa

Hei Cibinji!
Gribu savam portatīvajas bezvadu intenetu, sēdēt kur un kā vien mēlos (laukaa, iekšā, mašīnā, kur vien sirds kāro)...
Padalieties, kāds bezvadu internets ir Jums un ar ko Jums tas patīk, neatteiktos arī uzzināts par cenu?! :))

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

from: [info]siimors
date: Apr. 17., 2009 - 06:05 pm
#

Es nenormāli ieberzos ar Triatel mobilo internetu. Noslēdzu līgumu uz diviem gadiem par summu ap 13ls mēnesī. Realitātē - šādu summu es varētu maksāt, ja dažas reizes mēnesī ieietu e pastā un draugos. Tā kā interneta atkarība tomēr bija pārāk liela, katru mēnesi maksāju ap 30 - 40 ls. Dažus mēnešus arī maksimālo summu - 60ls. Tagad esmu atteikusies un par pirms laika lauztu līgumu maksāšu vēl 30ls soda naudu. Turklāt Triatel klientu apkalpošana ir šaušalīga. Klientu konsultanti ir nezinoši un bezatbildīgi. Vismaz man nepaveicās. Tā ka - ja internetu izmanto bieži un ne tikai iečeko e pastu un /vai palasa ziņas, tad ,man liekas, ka bezvadu nets nav īstais.

Atbildēt


Imagine

from: [info]imagine
date: Apr. 17., 2009 - 06:10 pm
#

man ir tele2, esmu ļoooti apmierināta! laukos ar ātrumu gan ir mazliet švakāk kā Rīgā, bet Rīgā toties ir tikpat žigls kā stacionārajam kompim, kuram ir kabelis. Tagad bij akcija, ka pirmie 2 mēneši bez maksas, bet pēc tam ap 15 latiem mēnesī, precīzu summu neatceros. datu apjoma ierobežojumu - nav, protams, ja ir vēlme kačāt nereālos daudzumus, diez vai derēs, šiem esot tiesības uzlikt ierobežojumu, ja sāk kačāt par daudz. :)
btw, mammai laukos iegādājos tādu pašu LMT iespraužamo, arī iet, bet par to jāmaksā 19 lati. bet laukos darbojas ok, protams, ne kosmiskā ātrumā..

Atbildēt | Diskusija


from: [info]elphine
date: Apr. 17., 2009 - 07:30 pm
#

LMT 'iespraužamais' pat rīgā nav normālā, kur nu vēl kosmiskā ātrumā.. nesaprotu, kas par vainu, bet viņš velkās nereāli.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Imagine

from: [info]imagine
date: Apr. 17., 2009 - 07:50 pm
#

nu, LMT Rīgā netiku pati izmēģinājusi, grūti teikt, bet laukos priekš tā neuztjūnētā torņa, manuprāt, ir tīri pieņemami :) vismaz tik, cik mammai vajadzīgs :D
bet nu lielo kačāšanu man jau šķiet, ka jāaizmirst ar jebkuru no šāda veida modemiem, vai arī tad mēnesī jārēķinās ar baigajām summām..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]elphine
date: Apr. 18., 2009 - 12:57 am
#

no sākuma ar bija tā, kā tu teici, ka cik daudz tu patērē inetu, tik arī masksā, nevis par fiksēto summu mēnesī .nu redz, es arī mēnesī notērēju ~50ls. tagad uzstādīju bezvadu ar fiksēto maksu, arī cerībā, ka inets būs salīdzinoši ātrāks.ņifiga, tāds tēvēnets, man verās vaļā piecas minūtes.par video skatīšanos, bez pārtraukšanās, arī ir jāaizmirst..

Atbildēt | Iepriekšējais


red_devil

from: [info]red_devil
date: Apr. 17., 2009 - 06:27 pm
#

es ar par to pašu triatel 'ašo bitīti' . tā nožēloju, ka iegādājos. :/ man laukos galīgi čābīgi ar to ātrumu, bet tornis atrodas 5km attālumā no mājām.. neteikšu, ka pilsētā ir baigi kosmiskais ātrums, reizēm ir tā kā laukos.

tātad - neiesaku!

Atbildēt | Diskusija


from: [info]siimors
date: Apr. 17., 2009 - 06:31 pm
#

jā, man arī Rīgā ātrums vilkās un reizēm arī ik pa brīdim atslēdzās.

Atbildēt | Iepriekšējais


red_devil

from: [info]red_devil
date: Apr. 17., 2009 - 06:47 pm
#

jā, jā tā pate problēma..

Atbildēt


XOOX. Cilvēks.

from: [info]xoox
date: Apr. 17., 2009 - 07:36 pm
#

Lietoju LMT i-biroju un, kopumā ņemot, sūdzību nav. Pilsētā ātrums ir starp apmierinošu un labu, laukos gadās, ka iebremzē (ja nav jaunās bāzes stacijas), bet iztikt var. Ja tikai internetu un e-pastu čekot, nevis tur, teiksim, mūziku un filmas vilkt, tad ir ok. Maksā 19 Ls mēnesī.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]petro
date: Apr. 17., 2009 - 11:38 pm
#

Viņi tagad mēneša limitu esot pacēluši no 5 uz 10 Gb. Tā kā - paskatamies cik līdz mēneša beigām esam notērējuši ~ man normāli browsējot netu un novelkot visiem softiem updeitus sanāk ap 2 GB un 2-3 mēneša pēdējās dienās var atlikušos 8 Gb pakačāt arī filmiņas ;)

Atbildēt | Iepriekšējais