« previous entry | next entry »
Apr. 11., 2005 | 11:00 pm
posted by: kitichka in pajautaa

Kas notiek ar organismu, ja tam tiek brutaali samazinaata sniedzamo olbaltumvielu dalja un netiek papildus lietoti 10 dazhaadi vitamiinu veidi, kaa arii dziivnieku izcelsmes olbaltumvielas netiek aizstaatas pietiekamaa daudzumaa ar augu izcelsmes olbaltumvielaam?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {22}

from: [info]po
date: Apr. 12., 2005 - 02:03 pm
#

gaļēdāji tāpat lieto smagi par daudz olbaltumvielu, kas negatīvi atsaucas uz veselību - dažādi audzēji, minerālu trūkums, nieru pārslodze, vitamīnu zaudējumi utt. Lietotjot veģetāru pārtiku, uzņemsi daudz vairāk barības vielu (jo nepatērēsi vietu kuņģī uz tukšajām un kaitīgajām dzīvnieku izcelsmes matērijām). Beztam - dzīvniekus baro ar vēl daudz ķīmiskāku un ĢMO-īgāku pārtiku, kas paliek viņu ķermeņos un tad nonāk maitēdāju miesās.
Katrā ziņā veselībai vajadzētu uzlaboties, nevis pasliktināties (piesātinātās taukskābes aizstāj nepiesātinātās, tiek uzņemtas kuņģim un tā fermentiem draudzīgākas olbaltumvielas, vairāk vitamīnu, minerālu utt.)
Go Veg, priekā!

Atbildēt