piens

« previous entry | next entry »
Mar. 29., 2009 | 06:32 pm
posted by: latvija in pajautaa

Klaaau!

Mums tagad pie mājām vienā otrā vietā pārdod lauku pienu no mašīnām. BET šo lauku pienu saraudzējot (ok - mēģinot saraudzēt) nesanāk normāls rūgušpiens kā mums laukos sanāca - tāds ciets kuru var bezmaz ar nazi griezt, bet gan staipīga massa starpt kefīru un Jogija staipīgajiem jogurtiem. Nu tāda kā līme.
vienkārši fak. Raudzējām metāla kanniņā kas no laukiem bija speciāli šim mērķim vesta, tad burkās. NEKĀ.
es esmu mēģinājusi raudzēt kādās 5 vietās no dažādiem cilvēkiem pirktu. (ķengaragā, pie dabas muzeja, pērnavas ielā, vel pie kongresu nama un tirgū)

tur kautkas ARĪ tiek liets klāt vai kā?
jo svaigs piens ir okei, bet tikko kā raudzē sūds vien sanāk.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {21}

from: [info]latvija
date: Mar. 29., 2009 - 06:48 pm
#

pēdējoreiz es vāriju un pat ieliku karoti sataupītā lauku rūgušpieniņa, tur tad tajā pusē kur bija ieraudziņš kautkas sāka viedoties tākā bet otra puse tikuntā kā šļura.

kā var tik traki atdzesēt, viņi viņu sasaldē vai kā?
un kāpēc!?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nepabeigtā dienasgrāmata

from: [info]dienasgramata
date: Mar. 29., 2009 - 07:13 pm
#

kā kāpēc? lai nesarūgtu pirms pārdošanas

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]latvija
date: Mar. 29., 2009 - 07:25 pm
#

visi vienmēr saka ka no rīta slaukts.
nu vispār esmu vīlusies.

īsta normāla piena ar baktērijām un baciļiem vispār vairs nav !

Atbildēt | Iepriekšējais