pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 21., 2009 | 02:10 pm
posted by: _alex in pajautaa

Rīts sākās skaisti.. braucu jāties ar zirdziņiem, braucu braucu, neko ļaunu nedomādams, domādams savas domas.. pēkšņi metrus 20 priekšā ragulopu saime 4 gab. izdomājuši šķērsot ceļa braucamo daļu. Situ pa mēmajiem, lai viss beigtos bez bojāgājušajiem, kas arī izdevās, uzsitu viegli pa dupsi vienam, bet nekā traģiska.

Vot sēžu domāju, ja viss beidzas savādāk? Kā ir jārīkojas? Zinu ka jāsauc pogaiņi. Bet kas notiek tālāk ar to zvēru? Es viņu savācu gaļā?
Ja kāds ir saskāries padalaties kā ir. Lielākā daļa šoperu, ja autiņam nav nekas nopietns, savāc lopu gaļā un nevienam neziņo.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

nxn

bija atkal tāds gadījums...

from: [info]nxn
date: Mar. 21., 2009 - 04:24 pm
#

nezinu, vai mans gadījums bija līdzīgs. braucām uz kāzām, iznesās alnis no meža un uznesās mašīnai virsū. izsita priekšējo stiklu ar galvu, tak pašam laikam nekas, jo aizlikās atpakaļ mežā. mēs policiju nesaucām, bet nesāmies uz slimnīcu, jo aizmugurā sēdošām dāmām bija acis pilnas stikliem (priekšējie ar brillēm). nu un slimnīcā attiecīgi izsauca policiju, tas viņiem pienākums. tālāk šoperīts ar vienu polici brauca uz notikumu vietu, stādīja protokolu utt. nu to vietu atrada stipri aptuveni (jo mežs un tumsa un figviņzin, kur tas precīzi notikās.) alni neatrada,. tas droši vien ar vienu aci joprojām klīst pa Cēsu mežiem. vai Valmieras. meitenes tikmēr koķetēja ar otru policistu :)
auto bija uzņēmuma, KASKO apdrosināts, cik es zinu, tad tika viss segts.

Atbildēt | Diskusija


nxn

Re: bija atkal tāds gadījums...

from: [info]nxn
date: Mar. 21., 2009 - 04:24 pm
#

un vispār tas bija pirms gadiem pieciem vai sešiem vai septiņiem...

Atbildēt | Iepriekšējais