pajautaa

par kūkām

« previous entry | next entry »
Mar. 16., 2009 | 11:01 am
posted by: liene in pajautaa

1. kā panākt to, lai biskvīts (recepte ar tām nenormāli putotajām olām) pēc izņemšanas no cepeškrāsns nesaplaktu pankūkā?
2. varbūt kāds šeit zin recepti šokolādes tortei. uzvedinošās detaļas - bija jācep daudz, daudz plānas kārtiņas ar tādu kā šokolādīgu cepumu bez cukura un jāsmērē pa vidu krēms kaut kāds, pēc tam jātur ledusskapī kādu diennakti, un tikai tad varēja ēst. enī aidias?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {29}

from: [info]raganish
date: Mar. 16., 2009 - 11:04 am
#

1. tjipa nedrīkst cepšanas laikā krāsns durtiņas virināt.

Atbildēt | Diskusija


Liene

from: [info]liene
date: Mar. 16., 2009 - 11:05 am
#

ok. man gan liekas, ka nevirināju, bet nu moš tomēr pirmo reizi drusku par ātru atvēru. kas zin :)

Atbildēt | Iepriekšējais