portatīvo dilemma.reload.

« previous entry | next entry »
Jan. 25., 2009 | 03:07 pm
posted by: goldigger in pajautaa

apsolu - pēdējā reize, kad uzmācos  ar šo. 

atmetu domu par dell  un acer.

Toshiba ir  ok ?  

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {29}

from: [info]judiite
date: Jan. 25., 2009 - 04:34 pm
#

kursh tev iestastija ka dell ir slikti? par toshibu - man pashai ir, nu ko, pec gada nojuka baterija, tagad bez vada dators velk labi ja 10 minutes. bet perkot toshibu tu vairak samaksasi par zimolu neka par kvalitati, bet pati te tagad sezju pie dell, un man patik, kad datos lasa diskus, tas vispar nav dzirdams, klaviatura klusa, tachpads arii, taa kaa tiesham aizej uz veikalu un apskati, kas tev patiik, man personigi netik hp, nezinu kapec. un viss, jo shodien visiem datoriem ir vienadi paramteri, ja tev vinju vajag vienk for fan , ja tev datoru vajag darbam, tad ir jasak iespringt uz kaut kaadaaam specifikaacijaam. galvenais shodienai lai ir 2gb operativa, vairak par 80 gb cietais,core2duo, normala video un skanjas karte un viss, ko gan parastam cilvekam vel vajag vairak?

Atbildēt | Diskusija


from: [info]hessin
date: Jan. 25., 2009 - 05:35 pm
#

baterijas nojukšana ir dabīgs process. tāda ir baterijas daba. vienīgais var +/- paildzināt tās kalpošanas laiku prātīgi lietotjot. un, protams, atkarīgs no ražotāja, bet nu nekādi ekstrēmi starp dažādām firmām nav, tāpēc tam nevajadzētu būt kritērijam.
baterijas var nopirkt jaunas, ja vajag.

dell ir ok, toshiba ir ok. ja tas ir pirmais dators, tad nopērc kaut kādu, kuru vari atļauties un kurš vispārēji apmierina vajadzības, un, kad pirksi nākamo - tad jau precīzāk zināsi, kas tev ir svarīgi, kas nav, kas patīk, kas nē - būs vienkārši vieglāk atrast savu ideālo. un aizej uz veikalu paskatīties dzīvē tos modeļus.

Atbildēt | Iepriekšējais