« previous entry | next entry »
Jan. 23., 2009 | 10:10 pm
posted by: esinja in pajautaa
Začīši man vajag pašu, pašu elementārāko ābolkūkas recepti. Nu tādu, lai es ne vairāk, kā 15-20 minūšu laikā varu jau gatavu grūst krāsnī iekšā.
Lielum liels paldies.
Lielum liels paldies.
from: nxn
date: Jan. 23., 2009 - 10:15 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Jan. 23., 2009 - 10:40 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: nxn
date: Jan. 23., 2009 - 11:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: esinja
date: Jan. 24., 2009 - 10:06 am
#
es tikai cepamā pulvera vietā sodu un etiķi izmantoju un uz pannas kad ieberzēju ar sviestu nedaudz cukuru sakaisiju, lai apakšējā garoziņa ir kraukšķcukurgaršīga :) bet nu paldies! :)
Atbildēt | Iepriekšējais
from: gorgona
date: Jan. 23., 2009 - 10:28 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Jan. 23., 2009 - 10:42 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: gorgona
date: Jan. 23., 2009 - 10:45 pm
#
http://www.receptes.lv/lat/konditorejas
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: esinja
date: Jan. 23., 2009 - 11:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: amfibolija
date: Jan. 23., 2009 - 11:03 pm
#
"pīles" formas pannu (nu tādu ar augstām malām) ieziež ar sviestu, ieber kādus 4-5 sagrieztus ābolus un liek krāsnī, lai karsējas (nu kādas 10min), tikmēr bļodā sajauc 4 olas, glāzi miltu, tējkaroti sodas un vienu bundžiņu iebiezinātā piena. Pārlej pār pannā sakarsētajiem āboliem un pēc 15 - 20 min ābolpīrāgs gatavs.
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Jan. 23., 2009 - 11:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: semiole
date: Jan. 24., 2009 - 02:02 pm
#
http://foto.inbox.lv/semiole/aatraa-aab
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Jan. 24., 2009 - 02:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: kr
date: Jan. 24., 2009 - 05:22 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Jan. 24., 2009 - 11:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais