Jan. 23., 2009 | 11:03 pm
No:: amfibolija
arī iekš receptes.lv atrasta
"pīles" formas pannu (nu tādu ar augstām malām) ieziež ar sviestu, ieber kādus 4-5 sagrieztus ābolus un liek krāsnī, lai karsējas (nu kādas 10min), tikmēr bļodā sajauc 4 olas, glāzi miltu, tējkaroti sodas un vienu bundžiņu iebiezinātā piena. Pārlej pār pannā sakarsētajiem āboliem un pēc 15 - 20 min ābolpīrāgs gatavs.
"pīles" formas pannu (nu tādu ar augstām malām) ieziež ar sviestu, ieber kādus 4-5 sagrieztus ābolus un liek krāsnī, lai karsējas (nu kādas 10min), tikmēr bļodā sajauc 4 olas, glāzi miltu, tējkaroti sodas un vienu bundžiņu iebiezinātā piena. Pārlej pār pannā sakarsētajiem āboliem un pēc 15 - 20 min ābolpīrāgs gatavs.