pajautaa

kotletes!

« previous entry | next entry »
Jan. 10., 2009 | 09:59 pm
posted by: _alex in pajautaa

Jā.. leģendām un gadu desmitu grauzts paēdiens.
Bet ne par to ir stāsts.
Stāsts īss, lai kā man garšotu kotletes, pašam pagatavot nesanāk.
Uz receptes.lv nesūtiet, ēdienu taisu pēc čujas. Bet palabojiet mani, ko es daru nepareizi.
Tātad.. ņemu maltu cūceni, ar vidēju taukumiņu.
Tad ar sakapātu sīpolu, sāli, pipariem un olu to visu samīcu viendabīgā masā, reizēm piemīcot klāt maizi (jēgu no tās vēl neesmu sapratis, bet tā visi dara, tad nu es kā auns barā pakaļ).
Kind'a simple.
Sacepu.. un nu negaršo! Negaršo tā, kā omes vai restorānu kotletes.
Esmu mēģinājis vijobivatsa liekot klāt pusvārītus rīsus, kāpostus`n`shit.
Nesanāk.
Puskaraļvalsts un mana roka tai kura man iemācīs cept GARŠĪGAS kotletes! Ar garšīgajām atraugām visas dienas garumā!
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {37}

gale

daru taa..

from: [info]gale
date: Jan. 12., 2009 - 01:20 pm
#

1kg maltas cuukgaljas (patreknas. Parasti pērku rimi samalto)
3 olas
3 karotes skābā krejuma
3 šķēlītes pienā izmērcētas baltmaizes
3 karotes miltu
vismaz buntīte loki + buntīte dilles (lieku pat vairāk)
sāli
maltos melnos piparus

samīcu.

Cepu uz ljoti karstas pannas, diezgan eljljas (nevajag baidīties - nav beigās taa, ka no kotleteem tek) lai forshaak sacepas bruunas un ar kraukshkjiigu garozinju, necepu ilgi - tikai tik, lai nav jeelas (saakumaa paarcentos ar cepshanas ilgumu - sanaaca sausas un negarshiigas).

Iznaakums: manas miiljaakaas kotletes ever.

Atbildēt