pajautaa

kotletes!

« previous entry | next entry »
Jan. 10., 2009 | 09:59 pm
posted by: _alex in pajautaa

Jā.. leģendām un gadu desmitu grauzts paēdiens.
Bet ne par to ir stāsts.
Stāsts īss, lai kā man garšotu kotletes, pašam pagatavot nesanāk.
Uz receptes.lv nesūtiet, ēdienu taisu pēc čujas. Bet palabojiet mani, ko es daru nepareizi.
Tātad.. ņemu maltu cūceni, ar vidēju taukumiņu.
Tad ar sakapātu sīpolu, sāli, pipariem un olu to visu samīcu viendabīgā masā, reizēm piemīcot klāt maizi (jēgu no tās vēl neesmu sapratis, bet tā visi dara, tad nu es kā auns barā pakaļ).
Kind'a simple.
Sacepu.. un nu negaršo! Negaršo tā, kā omes vai restorānu kotletes.
Esmu mēģinājis vijobivatsa liekot klāt pusvārītus rīsus, kāpostus`n`shit.
Nesanāk.
Puskaraļvalsts un mana roka tai kura man iemācīs cept GARŠĪGAS kotletes! Ar garšīgajām atraugām visas dienas garumā!
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {37}

Mamuts

from: [info]mamuts
date: Jan. 10., 2009 - 11:04 pm
#

Nav jau tonna Vegetas klāt jāber - vienu šķipsniņu uz kg masas. Ja par daudz piebērsi, patiesi nebūs labi. Vegeta satur nātrija glutaminātu - vielu, kas kairina garšas receptorus, ja tā piebērta par daudz, tad arī ir tā aizdomīgā garša. Ja nu Vegeta nekādi nepatīk, tirgū var sapirkties svaigus zaļumus - ceru, ka atšķirsi labu mantu no sliktas pēc garšaugu krāsas, smaržas un izskata.
A pret sīpolu smaku līdz končas - Mynthon, Hals, Locket... kas vien Tev pašam labāk garšo.

Atbildēt | Iepriekšējais