Jan. 10., 2009 | 10:14 pm
No:: dunkelheit
nu es daru tā:
paņemu bļodiņā sagriežu baltmaizi, apleju ar pienu,lai sasūcas.
tad malto gaļu (puse cūka, puse lielops) lieku, olu sīpolus, piparus, sāli un sajaucu un pielieku arī maizi ar visu pienu (citreiz ja pa sausu, pieleju vēl pienu)
nu tad tasu bumbiņas un lieku uz karstas panas, no abām pusēm kārtīgi brūnas apcepu un tad uzlieku vāku un uz mazas uguns sautēju (klāt var pieliet mazliet ūdens no čaiņika)
paņemu bļodiņā sagriežu baltmaizi, apleju ar pienu,lai sasūcas.
tad malto gaļu (puse cūka, puse lielops) lieku, olu sīpolus, piparus, sāli un sajaucu un pielieku arī maizi ar visu pienu (citreiz ja pa sausu, pieleju vēl pienu)
nu tad tasu bumbiņas un lieku uz karstas panas, no abām pusēm kārtīgi brūnas apcepu un tad uzlieku vāku un uz mazas uguns sautēju (klāt var pieliet mazliet ūdens no čaiņika)