ņem kalabasu 1gab. iepraud tajā to salmiņu, kā tur šamo sauca, un tam pa virsu uzber 6 - 7 tējkarotes sava iecienītā mate. Tad pielej pilnu kalabasu ar karstu (ne verdošu) ūdeni. sūc caur salmiņu, ik pa laikam ūdeni papildina, līdz apnīk vai garša paliek salkani pretīga.
from: dienasgramata
date: Dec. 18., 2008 - 08:55 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: perkons
date: Dec. 18., 2008 - 09:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dienasgramata
date: Dec. 18., 2008 - 09:02 pm
#
Atbildēt
from: agzas
date: Dec. 18., 2008 - 09:17 pm
#
http://en.wikipedia.org/wiki/Mate_(beve
Tiesa, tur vajag bišku vairāk pacietības kā parasti ir man ;)
Atbildēt
from: kangaroo
date: Dec. 18., 2008 - 09:23 pm
#
Atbildēt
from: zetinja
date: Dec. 19., 2008 - 12:11 am
#
Atbildēt