pajautaa

Mate tēja!

« previous entry | next entry »
Dec. 18., 2008 | 08:47 pm
posted by: cebroff in pajautaa

Kā pareizi pagatavot mate tēju?
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

Nepabeigtā dienasgrāmata

from: [info]dienasgramata
date: Dec. 18., 2008 - 08:55 pm
#

add water

Atbildēt | Diskusija


from: [info]perkons
date: Dec. 18., 2008 - 09:01 pm
#

Tajā kalabase.

Atbildēt | Iepriekšējais


Nepabeigtā dienasgrāmata

from: [info]dienasgramata
date: Dec. 18., 2008 - 09:02 pm
#

vēl ļoti labi ir tad, ja pagatavo smalku mate pulveri un iejauc saldējuma kokteilī

Atbildēt


agzas

from: [info]agzas
date: Dec. 18., 2008 - 09:17 pm
#

pati mācījos no šejienes:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mate_(beverage)#Arranging_the_yerba_.2F_erva-mate
Tiesa, tur vajag bišku vairāk pacietības kā parasti ir man ;)

Atbildēt


from: [info]kangaroo
date: Dec. 18., 2008 - 09:23 pm
#

Būtiskākais moments- ūdens nedrīkst būt verdošs. Max 80°C. Citādi nahrenizēs garšu.

Atbildēt


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Dec. 19., 2008 - 12:11 am
#

ņem kalabasu 1gab. iepraud tajā to salmiņu, kā tur šamo sauca, un tam pa virsu uzber 6 - 7 tējkarotes sava iecienītā mate. Tad pielej pilnu kalabasu ar karstu (ne verdošu) ūdeni. sūc caur salmiņu, ik pa laikam ūdeni papildina, līdz apnīk vai garša paliek salkani pretīga.

Atbildēt