pajautaa

palīdzību grāmatu tārpam

« previous entry | next entry »
Dec. 18., 2008 | 12:10 pm
posted by: samantta in pajautaa

Iesakiet lūdzu kādu labu grāmatu, kurā varētu iegrimt vējainos vakaros, turot blakus karstas tējas krūzi un aizmirsties uz vairākām dienām. Tātad: vēlami biezu, ar aizraujošu sižeta līniju, ļoti patīk fantastikas (a ļa Gredzenu pavēlnieki), sarežģīti raksturi, interesantas darbības vietas un autori, kas raksta paplašinātos teikumos, lietojot daudz mākslinieciskās izteiksmes līdzekļu, nevis skalda pa 3 vārdiem teikumā. Nu tā, lai galvā ir "bilde" :). Doma ir pasūtīt angliski no amazon.com.
Prasu tapēc, ka jau stundu lasu pa amazon.com, bet negribās nopirkt galīgi pa dullo un smagi vilties. Tur tik pretēji viedokļi "reviews" sadaļās.
Paldies! :)

P.S. ja runājam par grāmatām - reiz bija manās rokās nonākusi traki bieza grāmata "Burvis" brūnā vāciņā. Uz kādām 700lpp. Bet nevaru vairs atcerēties autoru. Traki šizīga bija, bet gribās vēlreiz izlasīt. Kāds varbūt zin par ko ir runa?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {37}

dominika

from: [info]dominika
date: Dec. 18., 2008 - 07:41 pm
#

tagad ir. es arī tāpēc baidos iet uz bibleni, ka sanāca vienreiz paņemt grāmatas darba vajadzībām, iedot citam cilvēkam, kuršman viņas tik pēc kāda pusgada atdeva.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]8
date: Dec. 19., 2008 - 10:24 am
#

Filialees pieraksta pa vecam, tur nav advanceeta centralizeta sistema :) Atnac uz filialbibleni, pasaki, ka gribi pierakstities, tur tante aizpildiis blancinju un izsniegs tev lasitaja karti (papira), samaksasi 50 santimus un varesi njemt gramatas :) Nu var but ka citas bibliotekaas tagad ir savaadaaka sisteema, bet piemeram Hanzas un Kurzemes filialbiblenee ir tada sistema. Es ari parasti gramatas nomarineju uz pusgadu, jo parasti panjemu kadas 5-6 vienaa reizee, vieniigi jaatceras, ka ik pec 2 nedeljam ir japiezvana uz turieni un japagarina terminjs, citadi iesledzas skaititajs - 5sant. dienaa, vienigi, dazhreiz tantes ir veeliigas un neliek maksaat sodu, bet dazhreiz es godiigi samaksaaju un pasaku, ka tas ir bibliotekai, lai vinjiem ir naudinja, ko nopirkt jaunas gramatas :)

Atbildēt | Iepriekšējais