pajautaa

saldēta pīrāgu / bulciņu mīkla

« previous entry | next entry »
Dec. 9., 2008 | 06:05 pm
posted by: starsailor in pajautaa

Man ir nopirkta tā saldētā mīkla bez rauga, kas ir plāksnēs jau gatava. Kāds ir kaut ko cepis? Kā to labāk darīt? Ja kas, man ir pieejama TIKAI mikrene ar grilla funkciju :D
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

starsailor

from: [info]starsailor
date: Dec. 9., 2008 - 07:50 pm
#

sanāca burvestīgi, tieši tā kā vēlējos. Ar āboliem, kanēli un ar žāvētu gaļu un sieru. ŅAmmm...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Dec. 9., 2008 - 07:55 pm
#

pastāsti sīkāk kā tieši darīji.:)

moš ar savākšos kādreiz un paprovēšu, lai gan parasti pīrāgus cepāju el.cepešpečkā.:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Dec. 11., 2008 - 09:55 pm
#

Nu kā, izdarīju tā, kā teici. Vispirms atsaldēju mīklu, tikmēr sagriezu ābolus, samaisīju ar cukuru, vaniļas cukuru un kanēli, sakūlu oliņu, ar ko sasmērēt. Kad mīkla atsila, to sagriezu 4stūros un iepildīju ābolu mistrojumu , aiztaisīju ciet malu, veidojot 3stūrīšus, maliņas ar dakšiņu aizpiedu ciet. Pārsmērēju ar olu.
Tad ieslēdzu mikreni uz grilla režīmu (tikai grillu, bez ,mikroviļņiem), kādas 3 minūtes pasildīju krāsniņu un tad uz 6-7 minūtēm liku cepties. Pēc tā laika izņēmu ārā, apmetu riņķī pīradzīņus, apsmērēju atkal ar olu (jo šitā jau sanāks tā īstaā puse pēc tam) un liku cepties vēl uz 5-7 minūtēm. Tad , kad nopīkst mikrene, ņem laukā un ēd. ar tēju vai pienu, ņamīii....

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Dec. 11., 2008 - 10:07 pm
#

aha, skaic.:)
paldies.:)
vaidzēs man ar kādreiz mikrenē paprovēt pacepāt pīrāgus.:)

Atbildēt | Iepriekšējais