starsailor

Dec. 11., 2008 | 09:55 pm
No:: starsailor

Nu kā, izdarīju tā, kā teici. Vispirms atsaldēju mīklu, tikmēr sagriezu ābolus, samaisīju ar cukuru, vaniļas cukuru un kanēli, sakūlu oliņu, ar ko sasmērēt. Kad mīkla atsila, to sagriezu 4stūros un iepildīju ābolu mistrojumu , aiztaisīju ciet malu, veidojot 3stūrīšus, maliņas ar dakšiņu aizpiedu ciet. Pārsmērēju ar olu.
Tad ieslēdzu mikreni uz grilla režīmu (tikai grillu, bez ,mikroviļņiem), kādas 3 minūtes pasildīju krāsniņu un tad uz 6-7 minūtēm liku cepties. Pēc tā laika izņēmu ārā, apmetu riņķī pīradzīņus, apsmērēju atkal ar olu (jo šitā jau sanāks tā īstaā puse pēc tam) un liku cepties vēl uz 5-7 minūtēm. Tad , kad nopīkst mikrene, ņem laukā un ēd. ar tēju vai pienu, ņamīii....

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: