pajautaa

Darbs Spānijā

« previous entry | next entry »
Dec. 8., 2008 | 10:44 pm
posted by: mezzanine in pajautaa

Sveiki, latviešu meitēni un puikas!

Apstākļu sakritības rezultātā ir pienākusi tā izdevība, kad varu kopā ar draugu aizlaist padzīvot ārpus Latvijas uz kādu gadu, un mēs kā viens vēlamies uz Spāniju. Protams, ka galu mums tur nav, un protams, ka valodu neprotam, taču ātri mācamies, neuzskatām to par nepārvaramu problēmu. Vai kāds no jums ir bijis strādāt/dzīvot/ilgstoši ceļot Spānijā? Es nedomāju darbu zemeņu laukus vai lauksaimniecību vispār. Vēlamies tur ne tikai strādāt strādāšanas pēc, bet arī piedzīvot, redzēt, iepazīt, ceļot, iemīlēt šo zemi vēlreiz un vēlreiz, un nosauļoties, gulšņājot pludmalē. =)
Varbūt Tev ir kāds ieteikums, padoms, zināšanas, pieredze, kurā vēlies dalīties? Paldies! :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

Mesmerized person

from: [info]o_o
date: Dec. 9., 2008 - 09:16 pm
#

nu nez, ja ir kontakti darbu var dabūt pat ļoti labu.

es strādāju par projektu vadītāju. ja ir laba darba pieredze var viegli dabūt darbus arī tūrisma aģentūrās, valsts tūrisma info centros , universitātēs -bibliotēkās utml. ja kaut nedaudz zin valodu visāda līmeņa kafejnīcās.

vispār latvieši jau agresīvāki darba tirgū ir par vietējiem.

jo meitene smukāka jo labāku darbu var dabūt. blondi mati liels pluss :D
nē es nejokojos, skatijos kā mani bosi ņēma darbā vietējās un baija skaidrs kā tā štelle darbojās. virsū jau neviens nemācās pēctam, bet tas labais izskats vēlāk noderēja darbā ar klientiem kuri ar vairāk gribēja ar smukajām līgumus slēgt :D

Atbildēt