pajautaa

« previous entry | next entry »
Dec. 7., 2008 | 09:35 pm
posted by: sailenc in pajautaa

kā lai uztaisa garšīgu saldskābo mērci. tādu ko liek pie rīsiem un vistas.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

from: [info]santech
date: Dec. 7., 2008 - 09:38 pm
#

kkāds ābolu etiķis neder kā piedeva?

Atbildēt | Diskusija


anna

from: [info]sailenc
date: Dec. 7., 2008 - 09:48 pm
#

hm nezinu, bet es iedomājos tieši kā mērce kautko līdzīgu tai spilvas ķīnas mērcei, bet ar netik kečupīgu garšu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]santech
date: Dec. 7., 2008 - 09:53 pm
#

tad kkādu krējuma mērci ar kariju. vismaz es tā taisītu. bet tas jau atkarīgs kā vista pagatavota.

Atbildēt | Iepriekšējais


Mesmerized person

from: [info]o_o
date: Dec. 7., 2008 - 10:00 pm
#

nu klasisko var dabūt šādi - apcep sīpolus, ķiplokus, piparus un cietu tomātu uz pannas smalkos gabaliņos sagrieztus. un kādas 2 šķēles ananāsu sagrieztu lielākos gab. pievieno krietnu karoti cukura vai medus, puskaroti sāls,tad pieliek pāris karotes tomātu biezeņa dabīgā, šļuku etiķa, un ananāsu sīrupu no tas ananāsu bundžas atkarībā no tā cik daudz prasās škidruma (vai arī dabīgu buljonu ja tāds mājās stāv) un tad iesijā biški rīsu miltus vai parastos lai nedaudz sabiezē.
nu kautkā tā.

Atbildēt