« previous entry | next entry »
Aug. 30., 2005 | 08:02 pm
posted by: ptichka in pajautaa

kā pagatavot olbaltuma cepumus?(bezē)
es zinu, ka ir vajadzīgs cukurs, olas, krāsns un cepampapīrs.
esmu cepusi (un vairākas reizes) bet tikai paļaujoties 'uz garšu' un tad ir sanācis tikai 1x.
parasti vai nu sakūst tā, ka no papīra nevar noņemt vai sadeg.

ak, mana garšīgā bēda




kāds?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

...

from: [info]malfor
date: Aug. 30., 2005 - 08:37 pm
#

vispār jau bezē, nevis bizē un atradu tikai šādu (pati gan neesmu mēģinājusi):

Sastāvdaļas:
8 olu baltumi
460g cukura
vaniļas cukurs
kokosriekstu skaidiņas

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Olu baltumus saputo ar vaniļas cukuru stingrās putās, pakāpeniski pievienojot pusi cukura. Pārējo cukuru iemaisa ar karotes palīdzību. Uz plātnes, kura pārklāta ar papīru, ar dekorēšanas uzgali veido cepumiņus. Cep 200 grādu temperatūrā, kamēr kļūst cieti.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]ptichka
date: Aug. 30., 2005 - 08:48 pm
#

šaubījos par to vārdu, bet tomēr, lai gan 'uz ātro' uzrakstīju.
(kas ir bizē?)

+

liels paldies.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


...

from: [info]malfor
date: Aug. 30., 2005 - 09:13 pm
#

kā lai es zinu kas ir bizē, manuprāt tāda vārda vispār nav!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]lapsa
date: Aug. 30., 2005 - 09:14 pm
#

ir

Atbildēt | Iepriekšējais


Krišs

from: [info]misame
date: Aug. 30., 2005 - 11:20 pm
#

ir, ir. "Karmena" autors, Žoržs Bizē ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]lapsa
date: Aug. 30., 2005 - 09:13 pm
#

Karmenas autors

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]ptichka
date: Aug. 30., 2005 - 09:40 pm
#

es kkur nesen to skatīju, bāc, jā

es atceros, ka domāju - bizē, bize, beze, bezē, berze

Atbildēt | Iepriekšējais