« previous entry | next entry »
Aug. 30., 2005 | 08:02 pm
posted by: ptichka in pajautaa
kā pagatavot olbaltuma cepumus?(bezē)
es zinu, ka ir vajadzīgs cukurs, olas, krāsns un cepampapīrs.
esmu cepusi (un vairākas reizes) bet tikai paļaujoties 'uz garšu' un tad ir sanācis tikai 1x.
parasti vai nu sakūst tā, ka no papīra nevar noņemt vai sadeg.
ak, mana garšīgā bēda
kāds?
es zinu, ka ir vajadzīgs cukurs, olas, krāsns un cepampapīrs.
esmu cepusi (un vairākas reizes) bet tikai paļaujoties 'uz garšu' un tad ir sanācis tikai 1x.
parasti vai nu sakūst tā, ka no papīra nevar noņemt vai sadeg.
ak, mana garšīgā bēda
kāds?
from:
malfor
date: Aug. 30., 2005 - 08:37 pm
#
Sastāvdaļas:
8 olu baltumi
460g cukura
vaniļas cukurs
kokosriekstu skaidiņas
Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)
Olu baltumus saputo ar vaniļas cukuru stingrās putās, pakāpeniski pievienojot pusi cukura. Pārējo cukuru iemaisa ar karotes palīdzību. Uz plātnes, kura pārklāta ar papīru, ar dekorēšanas uzgali veido cepumiņus. Cep 200 grādu temperatūrā, kamēr kļūst cieti.
Atbildēt | Diskusija
from:
ptichka
date: Aug. 30., 2005 - 08:48 pm
#
(kas ir bizē?)
+
liels paldies.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
malfor
date: Aug. 30., 2005 - 09:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
lapsa
date: Aug. 30., 2005 - 09:14 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
misame
date: Aug. 30., 2005 - 11:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
lapsa
date: Aug. 30., 2005 - 09:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
ptichka
date: Aug. 30., 2005 - 09:40 pm
#
es atceros, ka domāju - bizē, bize, beze, bezē, berze
Atbildēt | Iepriekšējais