pajautaa

Latviešu nacionālie ēdieni

« previous entry | next entry »
Dec. 3., 2008 | 09:15 pm
posted by: ely in pajautaa

Labs vakars!
Šobrīd pelēkās šūniņas nodarbina jautājums par to, kas būtu ātri/vienkārši pagatavojams latviešu nacionālais ēdiens un ko nebūt ne ar kulināres dotībām apveltīta persona varētu uzmeistarot, respektīvi, nesabojājot poduktus, nenoindējot citus un nesabojājot iespaidu par latviešu virtuvi. Nekas nenāk prātā. varbūt kāds var padalīties iepriekš pārbaudītā/ labi novērtētā receptē? Ar uzsvaru uz vienkāršību un laika taupīšanu! :)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {33}

from: [info]shvep
date: Dec. 4., 2008 - 01:28 am
#

Tad vistu, kotletes,karbonādes, siteņus vai klopšus. Galvenais, lai būtu gana trekns un būs nacionāli.
A zivi uzcept ir vienkārši - galvenais nepārcept. Simts punktu, ka receptes.lv piedāvā milzumdaudz visādu variantu, kur iedvesmu ieķert.

Atbildēt | Iepriekšējais