pajautaa

Rokas bagāža

« previous entry | next entry »
Nov. 23., 2008 | 12:40 am
posted by: guceens in pajautaa

Nākamnedēļ paredzēts lidot uz Pariž (ar pārsēšanos Stokholmā-Skavstā). Tomēr mulsina no Ryanair saņemtie e-mail ar restrictions for cabin luggage... :( Viņi (maili) ir daudz un visi brīdina, ka izmēriem jābūt 55x40x20, pie tam soma var būt tikai viena. Kā saprotu, pat, ja man ir rokassomiņa, viņai jābūt iekš šīs vienas rokas bagāžas somas...?! Tad nu jautājums tiem, kuriem sanācis lidot pedējā laikā ar šo aviokompāniju... Cik tad strikti viņi skatās uz šiem noteikumiem, vai tiešām Ryanair ir jauna politika? Man, piemēram, būs baigi apgrūtinoši ielikt rokas bagāžas vienā somā fotosomu ar manu spoguļkameru + drēbes 3 dienām. Fotosoma vien aizņems pusi manas bagāžas. Protams, piebildīšu, ka ceļoju bez lielās bagāžas ekonomijas nolūkos...

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {23}

smille

from: [info]smille
date: Nov. 23., 2008 - 08:50 am
#

Pirms pusotra gada ar Ryanair lidoju uz Londonu - Rīgā varbūt ne pārāk skatījās, bet Stanstedā, pirms atpakaļbraukšanas gan svēra gan mērīja, gan skaitīja (lai nav 2 gab), tā ka viņi patiešām skatās.

Par izmēriem ir tā, ka nav jābūt precīzi cm iekš cm, bet tai somai ir jāielien noteiktā režģī, attiecīgi var paņemt drusku lielāku, ja vien ir elastīga un nepiebāž pilnīgi pilnu. Man izdevās atrast vienu vecu "tirgus somu", kas precīzi atbilda tiem izmēriem (ja vien nav mainīti) un man viņa šķita milzīga, bet viss bija ok (braucu uz nedēļu, fotoaparāta gan nebija līdzi).

Atbildēt