pajautaa

Mīkla ābolu plātsmaizei

« previous entry | next entry »
Nov. 15., 2008 | 08:51 pm
posted by: belle_de_jour in pajautaa

Kā lai pagatavo mīklu ābolu plātsmaizei, ja gatava rauga mīkla nekur nav pieejama? Un rauga pulveris arī, visdrīzāk, ka nav nopērkams? Vai var iemaisīt arī bez rauga, bet tādu, lai kaut cik ēdami sanāk?

Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

from: [info]esinja
date: Nov. 15., 2008 - 10:58 pm
#

Elementārākā recepte ever!!
3 olas
1 glāze cukurs
1 glāze milti.

Olas un cukuru sakuļ. Tad pieliek miltus un mīkla ir gatava! :))) Pa virsu liek vai iekšā mīklā iemaisa, ko sirds kāro - āboli, bumbieri, rabarberi... man šoreiz ir pa virsu ābolu šķēlītes, kam pēcāk nedaudz cukuru pārkaisīšu. Tātad to liekam cepeškrāsnī (uz 200 grādiem).
Viss! Gatavs! :))))

Atbildēt | Diskusija


from: [info]belle_de_jour
date: Nov. 15., 2008 - 11:02 pm
#

tā mīkla nesanāk tāda, ermmm... 'pļurīga'? :) nu, nav tā, ka liekot cepeškrāsnī to paplāti, āboli 'peld' mīklā?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]esinja
date: Nov. 15., 2008 - 11:11 pm
#

mīkla ir laba. kūka sanāk pufīga un garda. iesaku.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]esinja
date: Nov. 15., 2008 - 11:11 pm
#

padsomā, ka vienīgais šķidrums ir ola... uz divām glāzēm visādu smalkumu :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]belle_de_jour
date: Nov. 15., 2008 - 11:16 pm
#

jā, taisnība gan :) paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]esinja
date: Nov. 15., 2008 - 11:18 pm
#

lai izdodas :)

Atbildēt | Iepriekšējais