SAUKT ĀTROS?

« previous entry | next entry »
Nov. 14., 2008 | 11:07 pm
posted by: bonhomme in pajautaa

"es knapi spēju parakstīt.. manas rokas vienkārši deg. man liekas, ka ja es tūlīt neiešu mērcēt vēl kādu 1h aukstā ūdenī, viņas varēs amputēt.........."

informēta par to, kas jādara, ja esi apdedzinājies "man slinkums tik ilgi tureet zem uudens. tur ir tik auksts. bet es juutu kaa tas karstums tagad man pa pirkstiem skrien viscaur! taada sajuuta, ka tuuliit piepamps lielas sarkanas rokas."

"es neapdedzinaajos ar uguni, taa kaa nekaadu bruuchu nav. bet uudens ir veel briesmiigaaks-vismaz shobriid taa shkjiet.
pirkstu, pirkstus, rokas.. ar karstu uudeni, jaa"

"tagad saap tikai tad, ja pielieku pie kaut kaa silta roku, kaa piemeeram pie radiatora. jeb arii - ja paturu kaadas 5 min neliekot uudenii. tad gan saak degt"

SAUKT ĀTROS VAI NESAUKT?
es lūdzos, lai šis cilvēks uzzvana 03, izstāsta situāciju un pajautā, vai ir nepieciešama neatliekamā medicīniskā palīdzība vai nē. taču viņa spītīgi atsakās. un mani tas, sasodīts, uztrauc.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {35}

--

from: [info]ripp
date: Nov. 15., 2008 - 01:11 am
#

bēdīgi :/
patiesībā viņai pašai jātaisās un jādodas uz tuvāko slimnīcu/pieņemšanas punktu. paiet tak jaudā. ja vien nav tā, ka pašai tikt būs daudz ilgāk nekā ātros izsaukt. tad saukt. tobiš piezvanīt un pajautāt, ko domā. bet nu jā, gan jau par vēlu jau un tādu padomu te kaudze jau.

lai veseļojas. un noteikti atrādīties ārstam pēc iespējas ātrāk. pēc tam tak visu mūžu rētas/pleķus nožēlos.

Atbildēt | Diskusija


--

from: [info]ripp
date: Nov. 15., 2008 - 01:12 am
#

ps. pēc iespējas ātrāk => ŠONAKT. rīt visticamāk būs par vēlu.

Atbildēt | Iepriekšējais