pajautaa

mājas alus

« previous entry | next entry »
Okt. 28., 2008 | 01:21 pm
posted by: blin_da in pajautaa

Sveiks Cibiņ!

Jautājums galvenais:
Kur jel šajā gadalaikā dabūt kaltētus apiņus?

Jautājums arī galvenais:
Vai esi mēģinājis pagatavot mājas alu?
Varbūt ir kādi ieteikumi, knifiņi no pašu pieredzes (kādas īpašas sastāvdaļas, vai tieši, ko nevajadzētu likt klāt), lai sanāktu nu bezgala nom nom un visa tā padarīšana neaiziet pa pieskari? (ja protams tas nav noslēpums)

Un moš bez tiem apiņiem var arī iztikt, bet tad laikam tas vairs nebūs alus, m?

Par gudru ziņu tankoju jau iepriekš! ;)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Okt. 28., 2008 - 01:36 pm
#

gardāko pašbrūvēto aliņu esmu dzēris gatavotu no grauztētiem mie;zu graudiem. nu sukurs+raugs. iznāk tāds brengulīša tips, par paģirām neatbildu, filtrēšana nekāda:0 Apinītis jau rūgtumam - tērvetīša gaumē, bet sarežģītāk pagatavot.

Atbildēt | Diskusija


blin_da

from: [info]blin_da
date: Okt. 28., 2008 - 01:48 pm
#

Uhhh, brengulītis!

Atbildēt | Iepriekšējais