pajautaa

mājas alus

« previous entry | next entry »
Okt. 28., 2008 | 01:21 pm
posted by: blin_da in pajautaa

Sveiks Cibiņ!

Jautājums galvenais:
Kur jel šajā gadalaikā dabūt kaltētus apiņus?

Jautājums arī galvenais:
Vai esi mēģinājis pagatavot mājas alu?
Varbūt ir kādi ieteikumi, knifiņi no pašu pieredzes (kādas īpašas sastāvdaļas, vai tieši, ko nevajadzētu likt klāt), lai sanāktu nu bezgala nom nom un visa tā padarīšana neaiziet pa pieskari? (ja protams tas nav noslēpums)

Un moš bez tiem apiņiem var arī iztikt, bet tad laikam tas vairs nebūs alus, m?

Par gudru ziņu tankoju jau iepriekš! ;)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

ю

from: [info]ttp
date: Okt. 28., 2008 - 01:28 pm
#

apiņi un iesals jau ir galvenās sastāvdaļas. Man šķiet apiņus šur tur uz c-tirgus esmu kkur manījis, bet varu arī maldīties.

man vecmamma lika magoņu stiebrus vēl klāt :D, lai talcinieki par ilgu nežūpo.

Atbildēt