pajautaa

« previous entry | next entry »
Sep. 26., 2008 | 09:46 am
posted by: savanna in pajautaa

Ļoti vajag!

Pasakiet plusus un mīnusus šai spēļmantiņai.
Ir doma pirkt, bet gribu zināt ar ko riskēju ;)

http://www.apple.com/iphone/specs.html

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {25}

tarish

from: [info]tarish
date: Sep. 26., 2008 - 01:37 pm
#

Nesen pats nobriedu paņemt jaunu mobīlo un iphone 3g bij viens no tiem, kas iekrita acīs. Pēdējas 2 dienas esmu krustām šķērsām izskrējis visādus forumus, kā arī paintresējies pie vecā iphone lietotājiem. Tātad mīnusi:

1) Ja tev telefons būs, kas vairāk nekā mp3 un 2x dienā pazvanīt, bačeni lādēsi katru dienu un biežāk (arī ar firmware 2.1). Tur var šādas tādas funkcijas atrubīt, kas ietaupa bateriju, bet vai tur gribi ar to noņemties?
2) Jānēsā līdz kabataslakatiņš vai jāsamierinās ar speķpirkstiem uz ekrāna.
3) Touchscreen SMS/epastu drukāšana citiem riebajas, citiem liekas OK (induvidāla lieta). Tā kā ar parastu klavieri nevienam nav problēmas, es šo pieskaitu ar pie mīnusiem.
4) Sinhronizācija ar outlook esot OK, kamēr tā notiek virzienā PC -> iphone. Ja sinhronizējas uz abām pusēm, esot pilns ar gļukiem. Gan jau to var apiet vai tas tiks izlabots ar jauniem firmware izlaidumiem, bet vai tu gribi tā ar viņu ņemties - staigāt pa forumiem, meklēt kā apiet to un vē to, un gaidīt uz apdeitiem?
5) Esot tāpat daudz gļuki un nepilnības, kas, pārejot no parasta telefona, liksies diezgan nervējošas. Piemēram, atceros 1 versijai nebija SMS atskaites un, lai piedabūtu atkal jāčakarējas (un ne jau 2 soļos).

Es ieteiktu tev apdomāt iepirkt Nokia e71 - smuks, kvalitatīvs, arī plāns telefons ar spēcīgiem biznesa rīkiem un GPS, un galvenais ka baterija tur ārprātā ilgi. N95 tev būtu īstais telefons, ja priekšroku dod entālām multimēdijas iespējām un labai kamerai. N95 pēc ārpuses ir lēts plastmasas klucis, kam pie nerūpīgas lietošanas sabojājas izbraucamā klaviatūra, un no taustiņiem noiet ciparu zīmes.

Vienīgais, kas mani attur no e71 iegādes ir fakts, ka iPhone ir labāks mp3 atskaņotājs (iPod kvalitāte). Manā gadījumā tas spēlē ļoti lielu lomu, jo gribu LABU mp3 un telefonu vienā ierīcē - t.i. ienīstu 101 vienu libriņu nēsāt līdz.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


savanna

from: [info]savanna
date: Sep. 26., 2008 - 02:50 pm
#

Ņu jasna...
liekas, ka es vēl kādu brīdi palietošu savu esošo mobzi. ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tarish

from: [info]tarish
date: Sep. 26., 2008 - 06:20 pm
#

Nu skaties pati. Mazliet pagaidīt jau parasti atmaksājas - moš kāds paziņa paņems, varēsi paintervēt un paskatīt :) .. varbūt es pats paņemšu, tad padalīšos ar info.

Atbildēt | Iepriekšējais


Lacy F

from: [info]panacea
date: Sep. 26., 2008 - 04:46 pm
#

Es kā N95 īpašniece oponēšu, ka tas ka izskatās tāds lēts no ārpuses vismaz manā skatījumā ir pat bōnuss, jo vismaz tik ļoti nekrīt acīs un cerams nekrīt acīs arī zagļiem. Nu ja gribās dižoties, tad jau tas laikam ir mīnuss, bet man agrāk bija N-Gage un tad jau apriebās, ka visiem vienmēr bija lielie brīnumi par to telefonu. Un pēc pusgada lietošanas N95 it kā klaviatūrai nekas nav noticis, nez.

Atbildēt | Iepriekšējais