veselības pārbaude ar elektroinpulsiem

« previous entry | next entry »
Sep. 25., 2008 | 01:14 pm
posted by: anima_de_nera in pajautaa

...vai kaukas tamlīdzīgs. pirms pāris gadiem es liepājā biju uz tādu pārbaudi, dakteris (mamma teica, ka viņš ikdienā ātrajā palīdzībā strādā) ar tādu kā vecu lodīšu pildspalvu, pievienotu pie vadiem un ampermetra (vismaz tā izskatijās), piebakstīja pie katra pirksta gala vairākās vietās un srazu pateica, ka man ik pa laikam ieduras kreisajā olnīcā (man bij doma, ka tur, bet konkrēti nezināju) un vēl visas vecās vainas pateica.
so - visi kontakti uz to pusi pazuduši un nav ne jausmas kā to metodi sauc, tāpēc lūdzu - vai kāds ir bijis uz kautko līdzīgu, vai dzirdējis par kauko tādu? gribētos tagad arī tamlīdzīgu procedūru veikt, var arī pie tā paša liepājā, bet kādu kontaktu derētu.

paldies!

upd: tā esot folla metode - paldies! tagad derētu arī kāds kontakts, bet vēlams ar licenzētu ārstu, nevis kaukādiem pašdarbniekiem.
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

from: anonīmiķis
date: Sep. 25., 2008 - 01:32 pm
#

http://www.amway.lv/_diagnostika.htm

Atbildēt | Diskusija


from: [info]anima_de_nera
date: Sep. 25., 2008 - 01:41 pm
#

thanx!

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]5_l_medus
date: Sep. 25., 2008 - 01:43 pm
#

tā esot funkcionālā diagnostika, ja pareizi atceros. Kādreiz manai radiniecei salonā bija tāds, bet tas bija nepilnīgs, jo neuzrāda , piem., tādas lietas, kā muskuļu vājumu. Protams, daudz arī uzrādīja, bet, lai gūtu pilnīgu ainu par savu veselību, vienalga vajag visādas citādas analīzes. tāpēc pārdeva. palika pie vibromasāžas un aromterapijas.

Atbildēt


from: anonīmiķis
date: Sep. 25., 2008 - 08:20 pm
#

Jūlijs Volgins
Gogoļa 2- ~205
laikam dzelzceļnieku poliklīnika
reģ.t.nr.25832059

Atbildēt