pajautaa

LU Ekonomika vs Starptautiska ekonomika

« previous entry | next entry »
Jul. 28., 2008 | 07:16 pm
posted by: bulletproof in pajautaa

Man ir iespēja vai nu LU Ekonomistos budžetā vai arī LU Starptautiskajā ekonomikā iet. It kā gribētos budžetā, bet tomēr naudiņa ir un ja vajag, varu arī maksāt. Vnk gribētos kaut ko tādu interesantāku par pliekanu ekonomiku. Varbūt kāds ir studējis/studē? Kādas atsauksmes par abām?
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {25}

from: anonīmiķis
date: Jul. 28., 2008 - 09:36 pm
#

Tā kā mācos šajā fakultātē(bet vadībzinības) un arī zinu, par ko ir runa abās ekonomikās, es tev teikšu atklāti- neej, neej uz to fakultāti, nav tā vērts, īpaši ar tavu vidusskolu. Labi, ja tur būs vēl kāds no tās skolas, citādi var nojūgties ar lielāko daļu, savācies ''krējums''. Mani ieteikumi:
1.Pagaidi vēl gadiņu, vai patiešām vēlies studēt ekonomiku(atpūsties pēc ģimnāzijas ir ko vērts) Pa šo gadiņu vari pastrādat un vēsā mierā atrast skolu ārzemēs, jo studijas LU pašlaik izmaksā nesamērīgi daudz un, piemēram, Vīnē dažas studijas ir lētākas.
2. Padomā- no LU budžeta vari izkrist, no RTU- nevar. Lai gan,manuprāt, vislabāk jau sākt strādāt pirmajā kursā(tātad- otrā diez vai var palikt nemaksātājos), tas atmaksājas daudz vairāk(praktiskā pieredze) nekā tā sausā malšana!
3. Neesi domājusi par stradiņiem?

Atbildēt | Diskusija


anna molly

from: [info]bulletproof
date: Jul. 28., 2008 - 09:40 pm
#

1. Esmu pabeigusi IB, varu mierīgi studēt ārzemēs, es to vienkārši pagaidām nevēlos.
2. RTU es vienkārši nevēlos. Pat nezinu, kāpēc.
3. Stradiņos iestājos Reklāmā. Nez.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: anonīmiķis
date: Jul. 28., 2008 - 09:49 pm
#

Iedomājoties par IB, atceros angļu valodas vidējo līmeni starp kursabiedriem(angļu val. bija 1.kursā, neatceros,vai 2. arī), bet nu tur tiešām varēja uzsprāgt.
JA NU, tad veiksmīgi, galvenais pašai noskaņoties.Un tad jau viss apkārt arī kļūst labāks, haha;D

Atbildēt | Iepriekšējais


Ilse Kahrklis

from: [info]ld
date: Jul. 29., 2008 - 08:26 am
#

kaa RTU fane arii tev rekomendeeju sho augstskolu. :)))

atbildod uz jautaajumu - es tavaa vietaa njemtu parasto Ekanomiku.
1) tev ir budzheta vieta
2) studeet starptautisko ekanomiku LV imho nav jeegas. starptautiski to taapat nenjems veeraa. labaak parasto ekanomiku. bilances un konteejums taapat viens un ekanomikas procesi.

man liekas, ja studee LV, tad peec iespeejas vairaak spiest uz basic zinaashanaam, taadas, kas arii citaa pasaules malaa buutu pielietojamas, gadiijumam ja. :)

Atbildēt | Iepriekšējais