Diane 35

« previous entry | next entry »
Jul. 23., 2008 | 05:02 pm
posted by: lauska in pajautaa

Sveicināti. Kāda ir pieredze ar tabletēm Diane 35? Varbūt ir kāda, kas riskējusi un zāļu lietošanu mēginājusi apvienot ar smēķēšanu? Sekas? Atsauksmes? Viedokļi?
Gūgli izčekoju, tur saraksītas briesmu lietas par tādām blakusparādībām kā celulīts, svara pieaugums u.tml., ka diezgan pamatīgi sabijos. Tagad sēžu un šaubos, vai vajadzētu sākt lietot, tāpēc nolēmu painteresēties šeit.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {41}

from: [info]aluka
date: Jul. 23., 2008 - 06:22 pm
#

Par visām kontracepcijas tabletēm raksta šausmu lietas. VISĀM. Un šīs šausmu lietas notiek, kad lieto tabletes, kas nav piemērotas konkrētajam organismam. Hormonu sastāvs tajās ripās ir dažāds un nevar visām derēt tās pašas ripas.

Par manām tabletēm dāmītes forumos raksta, ka no tām izkrīt ārā mati, un loģiski, ka izkrīt, jo, parādoties pirmajiem alerģijas, vai es pat nezinu, kaut kāda sūda simptomiem, dāmītes turpināja tabletes rīt vēl pāris gadus.


Tātad, ja jūties kā pilnīgs un galīgs sūds ilgāk kā, teiksim, nedēļu, tad tev šīs tabletes, ļoti iespējams, neder.
Pirmajā mēnesī parasti esot random asiņošana.

Es tiku tam pirmajam mēnesim pāri un jūtos baigi labi jau gandrīz gadu.

Pa diviem mēnešiem VAR pieņemties svarā no tabletēm. Ja svars nenormalizējas pēc mēneša, vajag ņemt citas tabletes.


Ja smēķē, lietojot hormonālās, sapiš asinsvadus. Protams, ne uzreiz, bet sapiš. Sākas elpošanas problēmas, asins recekļi, utt.
Mātei tagad lēkā asinsspiediens, jo viņa agrāk lietoja hormonālās+smēķēja. Draudzenei tagad dažreiz uznāk gaisa trūkums.


Lekcijas beigas!

Atbildēt