pajautaa

Apdrošināšana

« previous entry | next entry »
Jun. 12., 2008 | 10:31 am
posted by: austrinjsh in pajautaa

Kā Jums šķiet, kas ir šībrīža labākā apdrošināšanas kompānija Latvijā?
Un vēl - kas ir tas, kas raksturo labu apdrošināšanas kompāniju? Kam jāpiemīt kompānijai, lai Jūs vēlētos izmantot tās pakalpojumus?

Paldies par atbildēm jau iepriekš.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

robiss

from: [info]robiss
date: Feb. 3., 2020 - 08:57 pm
#

Oho! Labs jautājums! Liek aizdomāties. ;) Vispirms piekrītu iepriekš teiktajam, ka katram ir kaut kas labs, kaut kas slikts.. Arī par vienu un to pašu uzņēmumu kādam būs tikai labas atsauksmes, citam tikai sliktas. MAnurpāt diezgan daudz atkarīgs tieši no konkrētā darbinieka apdrošināšanas uzņēmumā. Vismaz attieksmes ziņā.

Laba apdrošināšanas kompānija domās par savu klientu! Un spēs sniegt kompetentas atbildes, kā arī reaģēs ātri uz e-pastiem, telefona zvaniem (svarīgi, ja tiesam noticis negadījums un vajag apdrošīnāšanu, lai var sazināties un visu nokārtot!).

Lai es vēlētos sadarboties noteikti jābūt labāk atsauksmēm plus labam piedāvājumam. Galīgi pārmaksāt par apdrošināšanu arī negribas. :) Tāpēc gan KASKO, gan OCTA vispirms pačekoju Mana polise kalkulatorā - https://www.manapolise.lv/kasko un tad izvērtēju viņu piedāvājumu un pērku sev atbilstošāko un izdevīgāko.

Atbildēt