pajautaa

Kā gatavo voblas?

« previous entry | next entry »
Maijs. 25., 2008 | 03:08 pm
posted by: _alex in pajautaa

.. jeb pareizāk sakot, kā gatavo vītinātas zivis? Tās, kuras pēc sieviešu domām drausi smird, bet veči ar aliņu kopā vienkarsi dievina!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {3}

from: [info]dzeina
date: Maijs. 25., 2008 - 03:12 pm
#

Vienkārši pakar šķūnī vai kādā ēnainā vietā, lai kalst. Viss.
Interesantu rezultātu var dabūt, izkaltējot cepeškrāsnī.

Atbildēt | Diskusija


_alex

from: [info]_alex
date: Maijs. 25., 2008 - 03:15 pm
#

:)

Tik daudz es zinu. Mani interesē detaļas. Zinu ka pirms likt kaltēt, tās zivis vēlams paturēt ~24h ledusaukstā ūdenī. Un kā ar sālīšanu? Vnk ieberzēt vai likt sāls marinādē lai ievelkās un tikai tad kaltēt?

Par cepeškrāsni pirmā dzirdēšana, pastāsti sīkāk.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


cheezyfreez

from: [info]cheezyfreez
date: Maijs. 26., 2008 - 08:12 am
#

ver taas zivteles valjaa - izkjidaa - ieriivee ar saali ieksheeji un aareeji (cik nu daudz, tas ir gluzhi gaumes jautaajums), tad ar seerkocinju paver to veederu valjaa, sakarini strikjii un piesedz ar marli, lai mushas nesadeej savus briinumus vinjaas. var tureet gan saulee, gan arii nesaulee, galvenais lai sausums, tad kaltiis jau tikuntaa :) biju mazmaziitinjsh taisiiju taadas, tikai par alinju tad vel nedriiksteeju intereseeties :)

Atbildēt | Iepriekšējais