Kā gatavo voblas?
« previous entry | next entry »
Maijs. 25., 2008 | 03:08 pm
posted by: _alex in pajautaa
.. jeb pareizāk sakot, kā gatavo vītinātas zivis? Tās, kuras pēc sieviešu domām drausi smird, bet veči ar aliņu kopā vienkarsi dievina!
from: dzeina
date: Maijs. 25., 2008 - 03:12 pm
#
Interesantu rezultātu var dabūt, izkaltējot cepeškrāsnī.
Atbildēt | Diskusija
from: _alex
date: Maijs. 25., 2008 - 03:15 pm
#
Tik daudz es zinu. Mani interesē detaļas. Zinu ka pirms likt kaltēt, tās zivis vēlams paturēt ~24h ledusaukstā ūdenī. Un kā ar sālīšanu? Vnk ieberzēt vai likt sāls marinādē lai ievelkās un tikai tad kaltēt?
Par cepeškrāsni pirmā dzirdēšana, pastāsti sīkāk.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: cheezyfreez
date: Maijs. 26., 2008 - 08:12 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais