rūgstošie/spirtotie

« previous entry | next entry »
Maijs. 20., 2008 | 09:46 pm
posted by: komeeta_naak in pajautaa

kāpēc, no bioloģijas viedokļa, neiesaka dzert rūgstošo alkoholu, kad ir izdurts kāds pīrsings or sth? jo tas raugs jau it kā tur ir nobeidzies un vairs neko diži saraudzēt nevar - cik man zināms.
un vēl - kāpēc nedrīkst jaukt rūgstošos un stipros spirtotos dzērienus?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {17}

:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Maijs. 20., 2008 - 10:24 pm
#

vispaar jau neiesaka arii likjierus un citas fignjas, kuraas dominee cukurs ;)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]komeeta_naak
date: Maijs. 20., 2008 - 10:35 pm
#

vīnā daudz cukura? alū? tur tak tas raugs visu jau ir apēdis :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Maijs. 20., 2008 - 10:39 pm
#

ok - uzsvars uz arii...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]komeeta_naak
date: Maijs. 20., 2008 - 10:47 pm
#

okok. bet tikuntā, nevaru iebraukt, kādā sakarā te alus/vīns :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Maijs. 21., 2008 - 12:09 am
#

vot nezinu - navu medikjis... zinu tikai pienjemtos "aizspriedumus"... :(
/bet, kaa redzu, zemaak tevi jau (vismaz daljeeji) apskaidroja :)/

Atbildēt | Iepriekšējais