« previous entry | next entry »
Aug. 3., 2005 | 10:15 pm
posted by: arklz in pajautaa

kā taisa VĪNU mājas apstākļos, ja nezinat, tad par alu arī, bet vīnu galvenais! paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {15}

from: [info]mikstmiesis
date: Aug. 4., 2005 - 08:53 pm
#

rūgšanas laiks ir stipri atkarīgs no temperatūras, sulas sastāva, un daudzuma, kādu raudzē. vispār vīnam ir jārūgst ilgi. ap pusgadu apm. un pēc tam vismaz pusgadu ir jāiztur, lai beigtos fermentācijas process. tā kā gatavojot vīnu ir jāaizmirst vārds "ātri" un viss ir jādara lēni un bez steigas. tā pat gatavošanas process beigsies apm gadu pusotru pēc uzsākšanas.

Atbildēt | Iepriekšējais