-

« previous entry | next entry »
Aug. 2., 2005 | 11:47 pm
posted by: lasiitaajs in pajautaa

vai kāds no klātesošajiem nezin, kāda firma piedāvā tvkabeli + internetu vecmīlgrāvī viestura prospektā ? cik saprotu, tur ir vienas firmas monopols.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

Idioteque

from: [info]schiz
date: Aug. 2., 2005 - 11:57 pm
#

īsti nezinu cik lielā apgabalā darbojas LAT,kas atrodas ieksh Ziemeļblāzmas,bet peim ,baltcom noteikti arii ir pieejams.

Atbildēt


src

from: [info]src
date: Aug. 3., 2005 - 12:23 am
#

Livas

Atbildēt


from: anonīmiķis
date: Aug. 3., 2005 - 01:21 pm
#

Vecmilgrāvī nav viestura prospekta. Viestura prospekts sākas Sarkandaugavā. Vienā pusē tam ir Mezaparka mezs. Kas skaitās Mezaparks- otrā pusē Sarkandaugava. Viestura prospekta piederība Mezaparkam/Sarkandaugavai - turpinās līdz jaunceltnei - Mezaparka Vārti. Tālāk turpinās Mangaļi. No Centra braucot kreisajā pusē ir Mangaļu stacija. Mangaļi turpinās līdz Lielveikalam Mīlgrāvis. Un tur pirms tilta (golfa laukums) skaitās Jaunmilgrāvī. Bet tur jau tas vairs nav Viestura prospekts. Pārbraucot pāri tiltam ir jāizvēlas - ja brauc uz Jaunciemu/Sužiem tad tā ir Jaunciema gatve, ja brauc uz Vecmilgrāvi, tad j;aizbrauc apļi, garām baltajai mūra siena, IVETA ES TEVI LOTI MILU /IGORS un tad atkal izvēle- griezties pa labi - Vecāķu prospekts / bruakt taisni - Emmas iela. Emmas iela krustojas ar piekto līniju un pēcāk ir lielais krustojums, kur izvēlas braukt pa emmas ielu līdz galam uz meldru ielu, vai griezties pa labi - A.Dombrovska iela. galu galā, gan pa meldru ielu, gan pa dombrovska, gan pa vecāķu prospektu, visas ielas saplūst pie atlantīdas ielas. kur ta var arī teikt,ka beidzas vecmilgrāvis. līdz ar to var teikt,ka Vecmilgrāvim nav Viestura prospekts.
Paldies par uzmanību

Atbildēt | Diskusija


from: [info]lasiitaajs
date: Aug. 3., 2005 - 01:24 pm
#

shitais man patika ;))) ljoti
tagad es visu zinaashu par mangaljiem un taa...

Atbildēt | Iepriekšējais


from: anonīmiķis
date: Aug. 3., 2005 - 01:25 pm
#

p.s. bet ja tomēr vajag vecmilgrāvī..tad internetu piedāvā gravisnet (www.gravisnet.lv), uninet (www.uninet)
tad vēl caur ziemeļblāzmu. Tieši caur Ziemeļblāzmu ir iespējama arī kabeļtelevīzija.
un Baltkoms.
Tās ir tādas lielākās iespējas. Vēl ir iespējas pārvilt no datorzālēm un vēl viskas.

Atbildēt | Iepriekšējais