pajautaa

kuru tv ražotāju izvēlēties?

« previous entry | next entry »
Jan. 17., 2008 | 11:00 pm
posted by: merlot in pajautaa

jau mēnesi mēģinu izlemt, kādu (un kuru) televizoru pirkt. neizdodas. vakar, n-skaitāmo reizi salīdzinot tehniskos parametrus vairākiem Sony Bravia tv-LCD modeļiem, nospriedu, ka X-sērija par dārgu, W-sērija par jaudīgu un energorijīgu, S-T-U-D sērijas par nīkulīgu (kaut kā ieciklējos uz kontrasta un spilgtuma rādītājiem, neapmierināja arī skaņas iekārta vai attēla uzlabotājs, kā arī nespēja saspraust viņā visādus papildus puļķus). KDL 40V3000 šķita optimums. Aizbraucu šodien uz veikalu, lai novērtētu gabarītus klātienē, dizaina smalkumus.. A tur viņu tik daudz un viens par otru skaistāki, krāsas spilgtas, ekrāni tik plakani, korpusi tik eleganti.. Samsung, Philips, pat Sharp, vēl kaut kādi, gar acīm ņirb, manis izraudzītais Sony eksemplārs citu starpā izmēros tik sarucis, neizteiksmīgs, noputējis, nevar saprast, vai patiešām ir labāks par konkurentiem. varbūt vispār ņemt ar plazmas monitoru, neskatoties, ka vakara saule tajās dažās saulainajās dienās gadā krīt tieši uz tās sienas, pie kura grasos stiprināt tv ? un tad jau var tikt arī pie lielāka..

palīdziet ar savu viedokli, lūdzu, par tv ražotāju un to šobrīd tirdzniecībā laisto tv aparātu kvalitātes ranžējumu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {3}

Martinez

from: [info]martinez
date: Jan. 18., 2008 - 07:53 am
#

Es te pēdējā laikā, aiz nau ko darīt skatījos Philips LCD aparātus,
konkrētāk: http://www.salidzini.lv/search.php?q=32PFL7862D&cn=&cl=
Aizrakos līdz vienam krievu forumam, kur tos Philips televizorus izķidājuši līdz pēdējai vilītei: http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:11266 ilgi jālasa.
Bet nu tāpat neko nevar saprast.

Atbildēt


from: [info]petro
date: Jan. 18., 2008 - 08:32 am
#

Bet Tu pati priekš sevis vispirms nodefinē kas Tev ir svarīgāk. Vai tā ir laba bilde, vai energoekonomija vai cena. Visu tāpat nedabūsi.

Atbildēt


Papalisij

tiko iepirku..

from: [info]papalisij
date: Jan. 18., 2008 - 09:13 am
#

Philips 42 plazmenieku.. cenas deelj sho, jo, kad ritiigi sakonsulteejos dazjaas bodees.. tad... izraadaas, mums iisti nav kur njemt pietiekami kvalitatiivu signaalu, a pie muusu kaabelja kvalitaates.. plazma pat taa kaa bik jeedzigaak.., vakar piesleedzu testam pie Maca.. :)).. ideaali:)), lai veicas:))

Atbildēt