« previous entry | next entry »
Dec. 30., 2007 | 08:42 pm
posted by: pry in pajautaa
Ir doma riit uzcept vafeles izmantojot dobeles dzirnavnieka vafelju sastaavu. Ko vajadzeetu piejaukt klaat, lai shiis vafeles buutu elestiigaakas nevis druuposhas? Neesmu pavaars, bet ir aizdomas, ka varbuut margariins bija par daudz, lai gan tika likts klaat tik cik rakstiits.
from: krokomots
date: Dec. 30., 2007 - 09:41 pm
#
moš var biki piešaut, hoķ tikai baltumu......
un ja margarīnu pievieno pa daudz, tad točna sanāks drūpošas, kā nekā, no margarīna, miltiem un cukura taisa drumstaliņas.
Atbildēt
from: dhonass
date: Dec. 31., 2007 - 04:25 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: pry
date: Dec. 31., 2007 - 04:48 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: starsailor
date: Jan. 1., 2008 - 01:22 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais